Bülbül, Gökmen ile İncirliova Belediye Başkanlığı’nı kazanacaklarını söyledi. Gökmen de, hizmet için göreve geleceklerini dile getirdi.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İncirliova’ya geldi. İlk olarak partisinin ilçe seçim ofisine geçen Milletvekili Bülbül’ü, CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen, İlçe Başkanı Ümit Yaşar, Kadın Kolları Başkanı Merve Menderes, meclis üyesi adayları ve partililer karşıladı. Karşılamanın ardından Bülbül, Gökmen ve beraberindeki partililerle birlikte İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Bülbül ve Gökmen, ziyaretlerde oda başkanları Ercan Uçak, Ali Oğuzhan Ülgüdür ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

ENFLASYONA DİKKAT ÇEKTİ


Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Bülbül, Türkiye’de enflasyonun yüzde 61 olmadığını savunarak, “TÜİK rakamlarına göre enflasyon yüzde 61 olarak açıklanmıştı. Geçen yıl da yüzde 38’di. Bağımsız enflasyon araştırmaya göre yüzde 120’lerde. İlginçtir Cumhurbaşkanımız ‘Enflasyonu düşüreceğim, çalışmalar devam ediyor’ diyor. Ama şu anda özel okulların fiyatları Aydın’da yüzde 100’ü aşan ve yüzde 140’a dayan şekilde arttırıldı. Bu veliler çocuklarını nasıl okutacak? Bu zam enflasyon rakamının iki katıdır, demek ki Türkiye gerçeklerinde enflasyon yüzde 60 değildir” dedi.

“250 KOYUN NEREYE GİTTİ?”


Bülbül, Türk parasının değer kaybettiğine işaret ederek, “2018 yılında, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine girilmeden önce esnaf kefaletten esnafa verilen para 300 bin liraydı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin uygulanmasından sonra 2024 yılına geldik, kredi limiti 750 bin liraya çıkarıldı. 300 bin liranın verildiği dönemde, 300 tane koyun alınıyordu, koyun bin liraydı. Şimdi ise 750 bin lirayla 50 tane koyun alıyoruz. Bu 250 koyun nereye gitti?” ifadelerini kullandı.

Ortaklar'ın o sorunu çözülecek Ortaklar'ın o sorunu çözülecek

BAYRAM İKRAMİYESİ ARTIŞI


Aydın’da yaklaşık 300 bin emeklinin olduğunu hatırlatarak, konuşmasında emekli maaşı ve bayram ikramiyesine de yer veren Bülbül, şunları kaydetti: “Yargı reformunda, emekli bayram ikramiyelerinin 2 bin liradan 3 bin liraya çıkarılması ile ilgili bir düzenleme getirdiler. Biz, itiraz ettik, dedik ki emeklilerin bayram ikramiyeleri 2018 yılında bin liraydı. O dönem, o bin lira ile bir koyun alınıyordu, şu anda 3 bin lira ile 4 kilo et alıyoruz. CHP olarak bizim verdiğimiz önergede, emeklilerin bayram ikramiyesinin asgari ücret düzeyinde olmasını, yani 17 bin 2 lira olmasını talep ettik. Bu önerge, Cumhur İttifakı’nın AK Parti ve MHP’nin oyları ile reddedildi. Emekliler bu gerçeği bilsinler. CHP olarak biz, en düşük emekli maaşının asgari ücret düzeyinde olması gerektiğini söylüyoruz.”

“İKTİDAR EMEKLİNİN YANINDA DEĞİL”


İktidarın çeşitli firmalara, vergi indirimi sağladığını, kira ötelemesi yaptığını dile getiren Bülbül, sıra emekliye geldiğinde ise iktidarın para bulamadığını bildirdi. Bülbül, iktidarın emeklilerin, esnafların, çiftçilerin, gençlerin yanında olmadığını ifade etti.

“DEVLET YATIRIMI YOK”


“22 yıldan beri Aydın’a gelen devlet yatırımı yok. Yani iyi ki yerel yönetimlerde CHP var. Her belediyemizde müfettişler var. Ne oldu ki? Bizim parayla pulla işimiz olmaz, işimiz hizmet” diyen Bülbül, Aydın’ın en doğusundan en batısına kadar hizmet yaptıklarının altını çizdi.

“OYLARIN HESABINI 31 MART’TA SORACAĞIZ”


Kendileri için İncirliova’nın çok önemli olduğuna vurgu yapan Bülbül, “Nazilli’yi ve Aydın’ın doğusunda birçok yeri alıyoruz. Ama bizim için İncirliova çok önemli. İncirliova’da bir önceki yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı olarak verdiğimiz oyların hesabını 31 Mart’ta soracağız. Çünkü hiçbir CHP’linin, hiçbir demokrat İncirliovalının ampule oy vereceğini düşünmüyorum. Vatandaşımız iktidara 31 Mart’ta sarı kartı gösterecek ve 2028’de de cumhurbaşkanlığını alıp Türkiye’yi normale döndüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bulbul Incirliovada Iktidara Yuklendi Hicbir Chplinin Ampule Oy Verecegini Dusunmuyorum 454117 Febd906F3Ebd1A99C53Ddd6Eac112011

“DEĞİŞİM GERÇEKLEŞECEK”


İncirliova’nın çocuğu ve esnafı olduğunu dile getiren Belediye Başkan Adayı Gökmen de, “Burada doğduk, büyüdük Allah nasip ederse burada da öleceğiz. İlçemizin sorun ve taleplerini çok iyi biliyoruz. Sorunları çözeceğiz, talepleri yerine getireceğiz. Biz göreve gelmeden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun sayesinde hizmete başladık. Geride kalan 5 yılda ise mevcut sorunlar aşılamadı, değişim gerçekleşecek. Biz hizmet için göreve geleceğiz” dedi.

Bulbul Incirliovada Iktidara Yuklendi Hicbir Chplinin Ampule Oy Verecegini Dusunmuyorum 454117 86Bb481D212Ce34E96673F3503B288A4

Kaynak: EMRAH DİNÇER