Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan'a bağlı Yazıkent Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. CHP Bozdoğan Belediye Başkanı Galip Özel’in karşıladığı Çerçioğlu’na CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi, Bozdoğan eski Belediye Başkanı Tümer Apaydın, İlçe Başkanı Hasan Karayer ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

Bozdoganda Cercioglu Ruzgari Bozdoganda Cercioglunda Yazikente Mujde 452474 Ee408Ad09D3Ed9C9Ef7C927F5D91C1B9

Meşalelerle ve sloganlarla karşılanan Başkan Özlem Çerçioğlu, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterisi arasında mahalleliyle selamlaşarak ve sarılarak güçlükle ilerleyebildi.

"HİZMETLERİ BERABER YAPACAĞIZ"

Vatandaşlara hitap edebilmek için kürsüye Başkan Adayı Galip Özel ve eski Başkan Tümer Apaydın ile birlikte çıkan Çerçioğlu, "Biliyorsunuz değil mi Tümer Başkan, birinci sıra meclis üyesi adayı. Bozdoğan'da sizlere tüm hizmetleri Tümer Başkan ve Galip Başkanla beraber yapacağız" dedi.

EKONOMİYİ UÇURACAĞIZ DEDİ, ZAMLAR UÇTU

Ekonomik sorunlara değinen Çerçioğlu, "Çiftçi bitti, emeklinin hali zaten ortada. Asgari ücret yeterli değil, gençlerimiz işsiz. Ekonomiyi uçuracağız dedi, zamlar uçtu."

Bozdoganda Cercioglu Ruzgari Bozdoganda Cercioglunda Yazikente Mujde 452474 Df69Cb17C745F474F62Df8B56Cc8F894

"YAZIKENTE 17 MİLYON 500 BİN TL YATIRIM”

Yazıkent Mahallesi'ne ve Bozdoğan'a yatımları anlatan Çerçioğlu, "Yolu asfaltladık. İçme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon alt yapısı, sondaj çalışmaları hepsi yapıldı. Güncel değerle Yazıkent'e 17 milyon 500 bin TL yatırım yaptık. İnanın Yazıkent'e bu kadar yatırımı kim yaptı, ben yaptım ben! Ve daha fazla yatırımı Galip başkanla beraber yapacağız. Çok hizmet yaptık. Siz en iyisini hak ediyorsunuz. Ama bu hizmet karşılığında ben de sizden oy bekliyorum. Bu en doğal hakkımız değil mi? Size daha çok hizmet yapmak istiyoruz. Galip başkanımla birlikte size söz veriyoruz."

Efeler'den engelli annesini duygulandıran ziyaret Efeler'den engelli annesini duygulandıran ziyaret

Bozdoganda Cercioglu Ruzgari Bozdoganda Cercioglunda Yazikente Mujde 452474 Dec83658E6A7D995Da802B7F8D8Ae8B7

ÖZEL YAZIKENTLİLERE MÜJDE VERDİ

Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel de konuşmasında, Özlem Çerçioğlu’na Bozdoğan'a yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, "Aydın'ımızın cesur ve çalışkan başkanına teşekkür ediyoruz, böyle bir günde yanımızda olduğu için ve bugüne kadar yaptığı hizmetler için. Her zaman bizim arkamızda. Ben her zaman söylüyorum, Bozdoğan milliyetçisiyim, Atatürkçüyüm, inançlıyım. Allah nasip ederse değerli belediye başkanımızdan Beğerli Yazıkent arasına sıcak asfalt yapılmasının sözünü aldık. Her türlü desteğin sözünü aldık. Hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Bozdoganda Cercioglu Ruzgari Bozdoganda Cercioglunda Yazikente Mujde 452474 7C13E0A0D005B013A3Ca659Dc1115Ca5

Kaynak: HABER MERKEZİ