Aydın Berber Kuaför ve Güzellik Salonları Odası, üyeleri arasında birlik ve dayanışmayı arttırmak amacıyla gece düzenledi. Efeler ilçesindeki Keyif Bahçesi’nde düzenlenen geceye oda üyeleri büyük ilgi gösterdi. Yoğun katılımla gerçekleşen geceye Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü ve diğer oda başkanları katıldı.

Ege Denizi'nde korkutan deprem Ege Denizi'nde korkutan deprem

Berber Kuafor Ve Guzellik Uzmanlari Gonullerince Eglendi 474199 39D0Ab6Ac2108135752117Dbba9912Ad

“ZOR BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYORLAR”


Aydın Berber Kuaför ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar ve yönetimi, oda üyeleri ve misafirleri karşılayarak yakından ilgilendi. Zeybek gösterisiyle başlayan gecede, berber, kuaför ve güzellik uzmanları, canlı müzik eşliğinde gerçekleşen gecede gönüllerince eğlendi. Üyelere katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Avşar, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz birlik beraberlik gecemizde, Odamızın Üyeleri ve misafirlerimizle ile akşam yemeğinde bir araya geldik. Üyelerimiz arasında tanışma, kaynaşma birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan gecemizde, üyelerimizin çoğunluğunu oluşturan, Berber Kuaför ve Güzellik Uzmanlarının Günü’nüde kutlama fırsatını yakaladık. Esnaf üyelerimiz, aklınıza gelebilecek hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese eşit hizmet veriyor, gönülleri hoşnut etmek için, saat, gün bazen tatil gözetmeksizin canı gönülden çalışarak, zor bir görevi yerine getiriyor. Her ne koşulda olursa olsun, kibar bir tavır, gülen bir yüzle, müşterilerine her zaman duyarlı davranıyor. Çalıştıkları alanlarda insan ve çevre sağlığı, estetik görünüş, herkesin beğenmesi gereken, göze hitap eden sanatsal çalışmalar yapıyorlar.” dedi.

Berber Kuafor Ve Guzellik Uzmanlari Gonullerince Eglendi 474199 B4D502C11Caf04572D350D26E973748A

AVŞAR’DAN ÜYELERE SÖZ


Başkan Avşar, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Aynı zamanda kendilerinin iş ve aile ekonomisini de gözetmek zorundalar. Bu kadar önemli görev ve sorumluluklar üyelerimize, büyük yükler getiriyor. Üyelerimin her zaman olduğu gibi özverili, çalışkan ve adaletli ve ahlaklı biçimde çalışmaya devam edeceğini biliyorum. Bu anlamda üyelerime teşekkür ediyorum. Gecemizde, efelerimizin gösterileri ve sonrasında canlı müzik eşliğinde, biraz olsun, üyelerimizi iş kaygı ve stresinden uzaklaştırmak, eğlenerek stres atmalarını sağlamak istedik. Üyelerimizin bize yansımaları bunu başardığımızı gösteriyor. Başkanlığım döneminde geleneksel hale gelen ve üçüncüsünü düzenlediğimiz, gecemizden bizde memnun olarak ayrıldık. Nice neşeli gecelerde ve günlerde, üyelerimizle birlikte olacağımızın sözünü veriyorum. Gecemizde bizlerle birlikte olan, AYESOB Başkanımız Muhammed Ali Künkcü ve diğer kıymetli oda başkanlarımıza, üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum.” Oda üyeleri, geceden dolayı Başkan Avşar ve yönetimine teşekkür etti.

Berber Kuafor Ve Guzellik Uzmanlari Gonullerince Eglendi 474199 9A1D86Aabe395E9860C938C30F48A71E

Kaynak: HABER MERKEZİ