Dehşet evinin canlı tanığı konuştu: 'Baban öz evlatlarını öldüren bir seri katil' Dehşet evinin canlı tanığı konuştu: 'Baban öz evlatlarını öldüren bir seri katil'

Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan’ın talimatlarıyla, Direcik ve Donduran mahallelerinde vatandaşların kullanımına sunulmak üzere yeni sosyal alanlar inşa ediliyor. Bunun yanı sıra, ilçe merkezinde bozulan yol ve kaldırımların onarım çalışmaları sürüyor. Belediye ekipleri ayrıca, yapımı planlanan yeni mezarlık alanının yol çalışmasına başladı ve Direcik Mahallesi’nde ova ile tarla yollarının düzenlenmesine devam ediyor.

“VATANDAŞLARIMIZ İÇİN YENİ ALANLAR OLUŞTURUYORUZ”

Belediye olarak sosyal yaşam alanlarını artırmaya önem verdiklerini belirten Başkan Malik Ercan, “Mahallelerimize yeni sosyal alanlar kazandırıyoruz. Vatandaşlarımızın bir araya gelip dinlenebileceği, sohbet edebileceği mekanlar oluşturuyoruz. Donduran Mahallemizde, Türk Bayrağımızın dalgalandığı Bayraktepe mevkiinde yeni bir sosyal alan oluşturduk. Vatandaşların rahat ulaşımını sağlamak için bir merdiven inşa ettik ve çevresini ağaçlandırmaya başladık. Çalışmalarımıza burada devam edeceğiz. Direcik Mahallemizde de yeni bir park hazırladık. Taş döşeme işlemlerini tamamladık, ağaçlandırmayı gerçekleştirdik ve peyzaj düzenlemeleri devam ediyor. En kısa zamanda her iki mahallemizdeki projelerimizi halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Yenipazar’da gerçekleştirilen projelere desteklerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Başkan Ercan, ilçede yaşam kalitesini artıracak çalışmaların hız kesmeden süreceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ