Ege Bölgesi’nin önemli ticaret merkezlerinden biri olan Aydın’da Ramazan Bayramı geride kaldı. Bayram dolayısıyla vatandaşlar, alışveriş yaptı. Yapılan alışverişler bazı esnafı mutlu ederken bazı esnaf ise beklediği kazancı sağlayamadı.

Aydın'da bu hafta hava durumu nasıl olacak? Aydın'da bu hafta hava durumu nasıl olacak?

“İNSANLAR TATİLİ ÖN PLANA ALIYOR”

Vatandaşların bayram alışverişi ile ilgili ayakkabı satışı yapan esnaf Hasan Özfidan, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Efeler ilçesindeki Hasan Efendi-Ramazanpaşa Mahallesi Doğu Gazi Bulvarı’nda dükkanı bulunan Özfidan, “Aydın esnafı olarak hamdolsun işlerimiz güzel ama eski bayram algısı kalmadı. İnsanlar biraz daha tatil algısıyla devam ediyor. Yoksa kültürümüz çok güzel. Hem ticari hem de bayramlaşma bakımından daha iyi olmasını isterim. Diğer bayramlara nazaran biraz düşüş var. O da kendimizden kaynaklı, alışveriş merkezlerinden kaynaklı. Biz işimize daha iyi sahip çıkacağız. Müşterilerimize daha iyi bakacağız. İnsanlarımız bayramları şu an tatil olarak görüyor. Alışverişlerde sıkıntı yok ama insanlar tatili ön plana alıyor. Bu durum da kazançlarımızı bir nebze de olsa olumsuz olarak etkiliyor.” ifadelerini kullandı.

Bayram Aydin Esnafini Mutlu Etti Mi Esnaftan Carpici Aciklama Insanlar Bayrami Tatil Olarak Goruyor 461599 C688A7E47Eeb6A4E7F0De6545260A621

Muhabir: Haber Merkezi