TFF 3. Lig'de Play-off turunda Turgutluspor ve Anadolu Üniversitesi’ne mağlup ederek 3. tura yükselen Efeler 09 SFK,  bu turun ilk maçında evinde konuk ettiği Elazığspor 3-0 mağlup oldu. Yeşil beyazlılar, evinde aldığı farklı mağlubiyet sonrası tur şansını zora soktu. Turdan ümidini kesmeyen ve mucize bir geri dönüşe imza atmak isteyen Efeler, Elazığspor’a konuk olacak. 

IŞIKLAR ALTINDA OYNANACAK 
Elazığspor-Efeler arasındaki rövanş  maçı Pazartesi günü saat 20:00’de Elazığ Atatürk stadyumunda oynanacak. Aydın ekibinin, Tur atlayabilmesi için maçı en az 4 farkla kazanması gerekiyor. Efeler’in üç farklı kazanması halinde ise maç uzayacak. Her türlü galibiyet ve beraberlikle birlikte 2 farklı mağlubiyetlerde Elazığspor, tur atlayacak. 

Efeler 09 SFK’dan transfer şov Efeler 09 SFK’dan transfer şov

DEPLASMANDA ÜZÜLMÜYOR 
Efeler, zorlu mücadele öncesi başarılı deplasman karnesiyle dikkat çekiyor. Deplasman handikabına rağmen Play-off ilk turunda Turgutluspor’u deplasmanda 4-1’lik skorla geçen Efeler, 2. Turdaki rakibi Anadolu Üniversitesi’ni de deplasmanda 2-1 mağlup etmişti. Yeşil beyazlılar, lig etabında ise çıktığı 14 deplasmandan 9’unu kazanırken 3 kez berabere kaldı. Efeler, rakiplerine ise 2 kez mağlup oldu. Efeler 09 SFK, bu sezonunun ilk yarısında deplasmanda karşılaştığı Elazığspor’a 1-0’lık skorla yenilmişti. 

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE