Tetik başkent ziyaretinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi.
Yerel seçimlerde Nazilli Belediye Başkanlığı yarışını kazanan CHP’li Ertuğrul Tetik, partisinin çalıştayını katılmak için Ankara’ya gitti.
Ülke genelinde seçimleri kazanan belediye başkanları ile bir araya gelen Tetik, ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i de ziyaret etti.

Baskan Tetikten Ankara Cikartmasi Genel Baskan Ile Bir Araya Geldi 464158 8B2B4625087Bfe2A1F526Aadfb820583
Özel’in tebriklerini kabul eden Tetik, sosyal medya hesabından ziyareti paylaşarak şu ifadelere yer verdi :
“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Özgür Özel ve tüm belediye başkanlarımız ile birlikte Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktık. Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti ve büyük eserleriniz için size sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizi daha da ileriye götürmek ve emanetinize layık olmak için hiç durmadan çalışacağız. Başarılı bir çalıştayın ardından, Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel'i makamında ziyaret ederek Nazilli’mizden yöresel ürün sepeti takdim ettik. Nazillili hemşehrilerimize selamlarını iletti. Kendisinin gösterdiği özel ilgi ve destek, bizim için gerçekten anlamlı. Nazilli’mizin marka şehir olmasi için ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışacağız.”

Nazilli’de korkutan yangın Nazilli’de korkutan yangın

Baskan Tetikten Ankara Cikartmasi Genel Baskan Ile Bir Araya Geldi 464158 Facad8Ec3219C04348E422A0048117E4

Muhabir: NAZLI ALTINAYAR