219 ada 2 parsele ilişkin yürütülen inşaat faaliyetleri kapsamında Batı Prefabrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile yapılan anlaşmayla birlikte projede yeni bir aşamaya geçildi. Kooperatif yönetimi tarafından sürecin ortakların menfaatleri gözetilerek ve şeffaflık ilkesi doğrultusunda yürütüldüğü belirtildi. Gerçekleştirilen anlaşmada kooperatif yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Aydın'da batık uçağın 10'uncu yılında yoğun ilgi
Aydın'da batık uçağın 10'uncu yılında yoğun ilgi
İçeriği Görüntüle

Baskan Kirlioglu Mujdeledi Kooperatif Icin Anlasma Saglandi 687016 811666

“ORTAKLARIMIZA VE BÖLGEMİZE DEĞER KATACAK”

Anlaşmayı sosyal medya hesabından duyuran Nurettin Kırlıoğlu, yürütülen çalışmaların kooperatif açısından önemli bir adım olduğunu ifade etti. Kırlıoğlu paylaşımında, 219 ada 2 parsel kapsamında gerçekleştirilen anlaşmanın kooperatife, ortaklara ve bölgeye değer katacak yatırımların hayata geçirilmesi açısından önemli bir aşama olduğunu belirterek, çalışmanın hayırlı olmasını diledi.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DE KATILDI

Batı Prefabrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile gerçekleştirilen anlaşma sırasında kooperatif yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Kırlıoğlu, sürecin bundan sonraki aşamalarında da ortakların menfaatlerini gözeterek çalışmaların sürdürüleceğini belirtti. Anlaşmanın, 219 ada 2 parselde planlanan yatırımların hayata geçirilmesi açısından önemli bir adım olduğu kaydedildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ