Aydın Şehir Hastanesi’nde sona gelindi Aydın Şehir Hastanesi’nde sona gelindi
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, Tariş alanı ve Tekstil Park’ın ardından Efeler ilçesinin Mimar Sinan Mahallesi’ndeki 16 bin metrekarelik yeşil alanı kamulaştırarak Aydın halkının kullanımına kazandırdı. Böylelikle binalar arasında kalan son boş araziyi de Aydın’a kazandıran Başkan Çerçioğlu, vatandaşların takdirini topladı.

“ADLİYE SARAYI OLMAYAN İL, BİZİM KENTİMİZ”

Söz konusu yeşil alanı Aydın halkına kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Çerçioğlu, SES Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ben belediye başkanı olduğum sürece bu tip yerlerin imarı asla değişmeyecek. Burası yeşil alan olacak. İnanın benden başka birisi olsa, örneklerini görüyoruz, güzelim yeşil alanları ne yapıyorlar, bina, beton, ranta açık. Hayır öyle şey olmaz asla. Bakın stadyumu yıktılar. Beş hafta boyunca ne olacağını açıklamadılar. Ben, burası için ‘Yeşil alan olmalı. Ben belediye başkanı olduğum sürece burada ranta geçit vermem.’ dedim ve açıklamak zorunda kaldılar. Buradan tekrar sesleniyorum. PTT binasının olduğu yer, uzun yıllardır boş duruyor, huzurevi boş duruyor. Müze alanı da aynı şekilde. 81 ilde tek adliye sarayı olmayan il, bizim kentimiz. 22 yıldır becerip yapamadılar. 22 yıldır bir adliye binasını Aydın halkına kazandıramadılar.”

“AYDIN HALKININ SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Başkan Çerçioğlu, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Hastane başta olmak üzere birçok kamu kuruluşu binası boşalacak. Ben belediye başkanı olduğum sürece orada ranta geçit vermeyeceğim. Orada ticaret haneler olmayacak. Aydınlıların hakkını ben temsil ediyorum. Sonuna kadar da temsil etmeye devam edeceğim. Betonlaşmasının önünde engel olacağım. Tüm Aydın halkının sesi olmaya devam edeceğim. Tabi ki Aydın halkının teveccühü ile olacak bu işler. Daha birçok kurum sayabilirim. Aydın halkı ranta geçit vermez. 31 Mart’ta Aydın halkı sandıkta bunun gereğini yapacaktır.”