Ramazan ayı boyunca Kent Lokantası’nda iftar yemeklerinin ücretsiz olarak sunulacağını açıklayan Başkan Arıcı, iftarını eşi Tülay Arıcı ve Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akan ile birlikte vatandaşlarla aynı sofrada açtı.

İftar programında çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Arıcı, daha önce verdiği hamburger sözünü tutarak Kent Lokantası’na gelen çocuklara hamburger ikram etti. Çocuklar, oruçlarını hamburgerle açmanın mutluluğunu yaşarken, Başkan Arıcı’ya teşekkür etti.

Başkan Özgür Arıcı yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız gülsün diye tüm çabamız. İftar için hamburger sözümüzü tuttuk. Evlatlarımız oruçlarını diledikleri gibi hamburger ile açtılar. Kalbinizin güzelliği bahtınıza nasip olsun. Allah oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Kent Lokantası’nda düzenlenen iftar programı, hem vatandaşların hem de çocukların yoğun katılımıyla sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Aydın için yarın elektrik kesintisi: 4 ilçe etkilenecek
Aydın için yarın elektrik kesintisi: 4 ilçe etkilenecek
İçeriği Görüntüle

Muhabir: EMRAH DİNÇER