Karacasu Geliştirme ve Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Demir, bağımsız belediye başkan adayı olarak meydanda miting yaptı. "Var mısın Karacasu değişime, gelişime kendini bulmaya, birlikte yol almaya" sloganıyla seçim hazırlıklarını yapan Demir, meydanda tek başına miting yaptı. Kendisinin desteklemek için gelen birkaç kişi kahvehaneden mitingi takip ederken yoldan gelip geçenler de zaman zaman durup Demir'e kulak verdi. Seçim hazırlıkları telaşından miting duyurusu yapamadığını ifade eden Demir yine de vatandaşlara bir şekilde ulaştığını düşündüğünü söyledi.

Bagimsiz Adaydan Tek Kisilik Miting Memleketi Icin Yazdigi Sarkiyi Seslendirdi 456741 Cea925Cb66A325B67E32A307105E46A7

PROJELERİNİ AÇIKLADI, ŞARKI SESLENDİRDİ

Tarım, eğitim ve turizm alanında projelerini açıklayan Demir, zeytin işleme, paketleme, yağ ve sabun fabrikası kurarak istihdam oluşturmak istediğini dile getirdi.
Demir konuşmasını Karacasu için yazdığı şarkıyı söyleyerek bitirdi. Şarkının sözleri şu şekilde: "Karacasu, Karacasu, benim güzel memleketim. Karacasu, Karacasu, benim güzel memleketim. Ovasıyla, yaylasıyla, serin esen havasıyla, yağlarıyla, ballarıyla, kekik kokan dağlarıyla... Karacasu, Karacasu, benim güzel memleketim. Pidesiyle, elmasıyla, serin tutan testisiyle. Erenlerin kucağında tarih kokan Afrodisias. Karacasu, Karacasu benim güzel memleketim. Karıncalı, Babadağı. Söğütlüsü, düğmelisi, bir içim su Karacasu"

AK Parti Milletvekilleri Bakan Yumaklı ile görüştü AK Parti Milletvekilleri Bakan Yumaklı ile görüştü

Bagimsiz Adaydan Tek Kisilik Miting Memleketi Icin Yazdigi Sarkiyi Seslendirdi 456741 04C526Ab71B4D4Fb4D629C84Ac5D6Ee3

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK