Aydın Sanayi Odası, sosyal sorumluluk ile gerçekleştirdiği iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Protokol imza ve İl Temsilciliği açılış törenine, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Gülfidan Kendirlioğlu, AYSO Meclis Başkanı Hakkı Gözlüklü, AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, TEV Genel Müdürü Banu Taşkın, TEV İzmir Şube Başkanı. Gülnur Soybayraktar, TEV İzmir Şube Onursal Başkanı Berkay Eskinazi, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, iş insanları dernek başkanları, AYSO sanayici üyeler, TEV Yönetim ve Yürütme Kurul Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Ayso Ve Tevden Egitim Icin Isbirligi 472173 44D36D15Dc924C1Be8B80De95225Fb87

TEV AYDIN ŞUBE YÖNETİMİ BELİRLENDİ


Aydın Sanayi Odası ve Türkiye Eğitim Vakfı arasında gerçekleştirilen protokol ile AYSO tarafından cenaze ve kutlama programlarına gönderilecek çelenk ve çiçek hizmetleri, TEV Aydın İl Temsilciliği tarafından karşılanacak. Aynı zamanda TEV Aydın İl Temsilciliği Yürütme Kurulu tarafından sosyal faaliyetler organize edilerek, meslek lisesi öğrencilerinin eğitim burslarına katkı sağlanacak. TEV Aydın İl Temsilciliği Yürütme Kurulunda; Elmas Maraş, Canan Başaloğlu Gözlüklü, Yağmur Aksüt, Şenil Pehlivan, Oya Pehlivan, Canan Yörüyen ve Pelin Arslanyer aldı.

Ayso Ve Tevden Egitim Icin Isbirligi 472173 31B6610B4D9Af4B6C589C8C19B58Ee97

Ege Denizi'nde korkutan deprem Ege Denizi'nde korkutan deprem

ANLAMLI PLAKET


Açılış konuşmaları sonrası AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ve TEV Genel Müdürü Banu Taşkın, protokol metnine imza atarak, iş birliğini hayata geçirmiş oldu. Protokol töreninin ardından AYSO Meclis Başkanı Hakkı Gözlüklü ve Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, TEV Genel Müdürü Banu Taşkın’a teşekkür plaketi takdim etti. TEV Genel Müdürü Banu Taşkın ise 21 Nisan’da Maraton İzmir 2024 koşusuna katılarak Aydın Sanayi Odası adına en fazla bağış toplayan Başkan Maraş’a ‘’Eğitime Destek Şampiyonu’’ adlı kupayı hediye etti. Hediye takdiminden sonra TEV Aydın İl Temsilciliği açılışı gerçekleştirildi.

Muhabir: Kazım Yörükce