Aydın SES Gazetesinden Mehmet Kavas'ın haberine göre Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek için oluşturulan Play-Off Grubu’nda 2 maçta 1 puanı bulunan Aydınspor, Aydın Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Zorlu karşılaşma öncesi Aydınspor Antrenörü Recep Özçelik, takım kaptanı Eray Şekerci ve Sportif Direktör Tayfun Ünal, önemli açıklamalarda bulundu.

“ŞAMPİYONLUK HEDİYE EDECEĞİZ”


Aydınspor’un şehrin takımı olduğunu kaydeden Özçelik, “Tüm takımlara saygı duyuyoruz. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin Aydınspor, Aydınspor’dur. Dört maçı da kazanarak Bölgesel Amatör Lig’e yükseleceğimizi düşünüyoruz. Biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
Gol sıkıntısı yaşıyoruz. Hücum anlamında çok fazla çalıştık. Sakatlık yaşadığımız oyuncular oldu. İki maçta gol atamadık bu bize yakışmadı ancak çalışarak bu sorunu çözeceğiz. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımız desteği bırakmasınlar. Onlara inşallah şampiyonluk hediye edeceğiz.” diye konuştu.

Aydinsporu Kayirmadik Psikolojisiyle Sahaya Cikan Hakemler Oluyor 462921 66Da40A27B7Adcd46F395284E4B09Ef2

“MAÇLARI ADALETLİ YÖNETMELERİNİ İSTİYORUZ”


Hakemlere de tepki gösteren Özçelik, “Bazı maçlarda ‘Aydınspor’u kayırmadık’ psikolojisiyle sahaya çıkan hakemler oluyor. Biz kayrılmak da ayrımcılık da istemiyoruz. Bu psikolojiyle çıkan hakemler olunca işimiz zorlaşıyor. Kayırmayacağım psikolojisiyle gelen hakemler, daha fazla hata yapıyorlar, yanlış kararlar veriyorlar. Bizim lehimize verecekleri kararlarda zor karar veriyorlar, aleyhimize olacak bir zamanda hızlı bir şekilde karar verebiliyorlar. Bu Aydınspor’u kayırmadık’ düşünceyle maçlarımıza gelmesinler. Maçları adaletli bir şekilde yönetmelerini istiyoruz. Biz hakem camiasından ve diğer takımlardan saygı bekliyoruz. Saha içerisinde hem bize, hem taraftarlarımıza hem oyuncularımıza ikili diyaloglarında yanlış davrandıklarını duyuyoruz, kulaklarımızla şahit olduğumuz şeyler de oldu. Sonuçta bu takım, Aydın şehrinin takımı. Maç sahada oynanır, kazanılır, kaybedilir ama bu takımın saygıyı hak ettiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Aydinsporu Kayirmadik Psikolojisiyle Sahaya Cikan Hakemler Oluyor 462921 14D51Dae8Cefa4F1F7D8Fe31337A644D

Didim Masterler şampiyonaya fırtına gibi başladı; 6-0 Didim Masterler şampiyonaya fırtına gibi başladı; 6-0

“BAŞKA AYDINSPOR YOK”


Hakemleri maçlardaki yönetimlerinden dolayı eleştiren takım kaptanı Eray Şekerci ise hakemlerden eşit ve adaletli olmalarını istediklerini söyledi. Büyükşehir Belediyespor maçına çok iyi hazırlandıklarını kaydeden Eray Şekerci, “Başka bir Aydınspor yok. Burası, farklı bir camia. Bütünleşmek lazım. Sivil toplum örgütlerinin bütünleşmesi lazım. Bizim niyetimiz Aydınspor’u üst lige çıkartmak. Kuyucakspor 5 puan önümüzde ama biz camia olarak inanıyoruz. Geri kalan 4 maçımızı da kazanacağız.” ifadelerini kullandı. Desteklerinden dolayı taraftarlara da teşekkür eden Şekerci, taraftarların kendilerini desteklemeye devam etmelerini istedi.

Aydinsporu Kayirmadik Psikolojisiyle Sahaya Cikan Hakemler Oluyor 462921 77B369515C03Feb49436Ea0F2F51C85C

ÜNAL’DAN DESTEK ÇAĞRISI


Aydısnpor maçlarına tecrübesiz hakemlerin atandığını, bu maçları tecrübeli hakemlerin yönetmesi gerektiğini kaydeden Sportif Direktör Tayfun Ünal, hakemlerden tek beklentilerinin eşit ve adil yönetim olduğunu söyledi. Aydın halkına da çağrıda bulunan Ünal, “Şehirdeki siyasiler, iş insanları ve sporun içinden gelen herkes, Aydınsporlu olduğunu iddia ediyor. ‘Aydınspor için ne yapılması gerekiyorsa yaparız’ diyorlar. Biz görev yaptığımız bu üç yıllık süre içinde Aydınspor’a büyük emek veriyoruz. ‘Aydınspor için ne yapılması gerekiyorsa yaparız’ diyen insanların birçoğunun desteğini maalesef ben görmedim. Bir ricam var, lütfen gelin hep birlikte Aydınspor’a destek verelim. Aydınspor’u herkesle birlikte götürebiliriz, herkesle yol yürüyebiliriz. Çünkü bizim tek derdimiz Aydınspor. Kimse cebinden durduk yere para harcamaz. Biz sevdamızdan dolayı harcıyoruz. Bu kulüp hepimizin. Gelin hep birlikte yapalım. Yöneticilik, başkanlık bunlar bir bayrak yarışı. Önemli olan Aydınspor başarısı ve yaşamasıdır. Yalnızız. Kimsemiz yok. Belli başlı iki-üç yöneticimiz var. Yönetim, antrenör ekibi ve futbolcular olarak şehrin kaderini değiştirip uyuyan bir devi uyandırma peşindeyiz. Gelin hep birlikte bu kulübü yaşatmaya devam edelim.” dedi.


 

Editör: Derya AKGÜL