Olay, Köşk ilçesine bağlı Yavuzköy Mahallesi’nde meydana geldi. Bir eğlence mekânında çalışan Muattar Alıeva, iş yerinde tabanca ile başından vurulmuş halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Köşk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Alıeva, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri, olay yerinde ve hastanede geniş çaplı inceleme başlattı.

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Soruşturma kapsamında gazinonun işletmecisi Reşit Y. ile birlikte toplam 5 kişi gözaltına alındı. Olayın bir cinayet olduğu ihtimali üzerinde durulurken, şüphelilerin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Jandarmadaki işlemleri süren zanlıların, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Aydindaki Kadin Cinayetinin Sir

CENAZESİ ÜLKESİNE GÖNDERİLECEK

Muattar Alıeva’nın cenazesi, Aydın Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsi işlemlerinin ardından memleketi Özbekistan’a gönderilecek.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLİYOR

Jandarma yetkilileri olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın sürdüğünü belirtirken, cinayetin nasıl işlendiği ve sorumluların kimler olduğu yapılan teknik incelemeler ve ifadeler doğrultusunda netlik kazanacak.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE