Aydın’ın Efeler ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Vali Konağı Caddesi İtfaiye İstasyonu karşısında faaliyetlerini sürdüren Güngör Soğutma Isıtma, 1988 yılından bu yana İklimsa’nın bayi ve yetkili teknik servis hizmetini yapıyor. 
AYDINLILARIN TERCİHİ OLDU
Nusret Güngör’ün işletmeciliğini yaptığı Güngör Soğutma Isıtma, kaliteli ürünleriyle Aydınlıların tercihi oluyor. Müşteri memnuniyetini ilke edinen kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde fark oluşturan Güngör Soğutma Isıtma, uygun fiyatlarla müşterilerini klima sahibi yapıyor. Güngör Soğutma Isıtma Sahibi Nusret Güngör, uygun fiyatlardan klima almak isteyen vatandaşları işletmesine davet etti.  

Karacasu Belediyesi afetten etkilenen mahalleleri ziyaret etti Karacasu Belediyesi afetten etkilenen mahalleleri ziyaret etti

Simdi Klima Alan Kazaniyor Uygun Fiyatlari Kacirmayin 472709 Eeedc7Af0Dab8C8Febdaca77D1236068
“ŞU AN KLİMA ALAN ÇOK AVANTAJLI”
Firması hakkında bilgiler veren Güngör, “Soğutma sektöründe 1981 yılından beri kendi işletmemi çalıştırmaktayım. 1988 yılından bu yana da İklimsa’nın çatısı altındaki bütün markaların hem bayi hem de yetkili teknik servisi hizmetlerini yapmaktayım. Duvar modeli, salon modeli, merkezi sistem klimalar, ısı pompaları, hava temizleme cihazları, sharp buzdolabının hem satışı hem de servis hizmetlerini yapıyoruz.” diye konuştu. Klima almanın tam zamanı olduğunu vurgulayan Güngör, “Fujitsu, Sigma, Mitsubishi ve Samsung markalı klimaların 9-12-18-24-36-48’lik modellerinin satışını yapıyoruz. Bu markalı klimalarımızı şu an uygun fiyatlarla veriyoruz. Haziran ayından itibaren fiyatların artacağını düşünüyorum. Bu anlamda klima almayı düşünen müşterilerimiz, bu fırsatı kaçırmasın ve klimalarını alsınlar. Şu anda bu fiyatlardan klima alan çok avantajlı.” diye konuştu.  

Simdi Klima Alan Kazaniyor Uygun Fiyatlari Kacirmayin 472709 6F7C7Cd71Cee345E10114A4F6Fda955C
“TÜM ÜRÜNLERİMİZ 6 YIL BOYUNCA GARANTİLİ”
Bu yıl hava sıcaklarının geçmiş yıllara göre daha yüksek olacağını kaydeden Güngör, “Bu yıl yaz daha da uzun olacak gibi görünüyor. Eylül ve ekim ayları da sıcak geçecek gibi görünüyor. Aydın sıcağına karşı en etkili çözüm klima. Bu anlamda fiyatlar uygun iken müşterilerimiz klimalarını almalı diye düşünüyorum.” Şeklinde konuştu. Tüm ürünlere garanti verdiklerini ifade eden Güngör, “İşletmemizde yer alan tüm ürünlerimiz 6 yıl boyunca garantili. Bunun yanı sıra teknik servis hizmeti olarak klimaların bakım ve onarımlarını yapıyoruz. Bizden ürün alan müşterilerimizle asla bağlarımızı koparmıyoruz. Cihaz müşteride olduğu müddetçe ara bakımlar yapıyoruz.” dedi. Bünyelerinde 9 personelle faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Güngör, sadece Aydın il genelinde hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.

Simdi Klima Alan Kazaniyor Uygun Fiyatlari Kacirmayin 472709 1959B9F8E78E9D42C640B54F653B0673

Kaynak: HABER MERKEZİ