‘Kaya Premium’ yeni yerinde hizmete açıldı! İncirliova’nın yeni gözdesi olacak... ‘Kaya Premium’ yeni yerinde hizmete açıldı! İncirliova’nın yeni gözdesi olacak...

Aydın’da 2 Haziran’da genel kurula gidecek olan Genel Sağlık İş Aydın Şubesi istifa depremi ile sarsıldı. Genel Sağlık İş Aydın Şubesi Kurucu Başkanı Şerife Uygun, Şube Sekreteri Levent Leymun, Şube Basın Yayın ve Eğitim Sekreteri Gökhan Ceylan, Söke İlçe Temsilcisi Osman Özkaya, Kuşadası İlçe Temsilcisi Deniz Okutan, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Temsilcisi Zerrin Sertdemir ve Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Temsilcisi Murat Özbay görevi bıraktı.

AJAN SUÇLAMASINA TEPKİ


Sendika yöneticilerinin toplu istifasının ardından yapılan açıklamada, “Bizler yaptığımız yoğun saha çalışmalarıyla Aydın Genel Sağlık İş Ailesi’ni şube olacak sayıya ulaştırdık. 16.05.2024 tarihi itibariyle Aydın Valiliği’ne evrakımızı teslim ettik. 02.06.2024 tarihinde Şube Yönetimi Seçimi yapılacaktır. En temel amacı Genel Sağlık İş’i, Aydın’da hak ettiği yere taşımak olan kişiler olarak susmadık, korkmadık ve sendikal ilkelerimiz doğrultusunda kendi yönetim listemizi hazırladık. Sendikanın kendi kontrolünden çıkacağını anlayan karanlık el, listemizi duyduktan sonra, biz sahada özverili çalışmalar yaparken görüntüleri ve sesleri dahi olmayan köklerini hücrelerinden çıkardı. Onun direktifleriyle Aydın Genel Sağlık İş üyelerine, bizler ve aile bireylerimiz hakkında iftiralar, ağıza alınmayacak ithamlarda bulunmaya başladılar. Üyelerimize, diğer sendikaların ajanları olduğumuz gibi asılsız söylemlerle, sendikanın ele geçirileceği algısı oluşturuldu” ifadeleri kullanıldı.

Genel Saglik Is Sendikasinda Toplu Istifa 471868 C9A98994C4D6Be485E8D91D0Cf63Aeda

“KARANLIĞA, KARANLIKLA CEVAP VEREMEYİZ”


Açıklamada, “Bizler; dürüstlüğü, örgütlü mücadeleyi, liyakati kendine ilke edinmiş insanlarız. İnandığımız değerlerin karşılığını bulamadığımız bir oluşum içinde mücadele edemeyiz. Karanlığa, karanlıkla cevap veremeyiz. Bize inanmış, örgütlü mücadelemizde yanımızda yer almayı seçmiş tüm Aydın Genel Sağlık İş üyelerinden affımızı isteyerek, istifa ediyoruz” denildi.

Muhabir: Kazım Yörükce