Aydın’da Çine Belediyesi, dilencilere geçit vermiyor. Çine Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, sokak ve caddelerde dilencilik yaptığı belirlen şahıslar, yakalandı. Dilencilerin hakkında yasal işlemler uygulanırken paralarına da el konuldu.

Cinede Dilenci Operasyonu Paralarina El Konuldu 598699 Fe776529659488F39F9Af685F4Bb2577

“PARA VERMEYİN”

Dilencilerine yönelik yapılan denetimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, “Zabıta Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucunda, ilçe genelinde dilencilik yapan şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler uygulanmaktadır.

Vatandaşlarımızın dini ve vicdani duygularını istismar ederek haksız kazanç sağlamaya çalışan kişilere karşı en büyük destek, para vermemek olacaktır. Aksi halde bu tür faaliyetlerin artış göstereceği unutulmamalıdır. Huzurlu ve güvenli bir Çine için, tüm hemşehrilerimizin duyarlı davranmasını önemle rica ediyor, duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çerçioğlu: "Vatandaşlarımızı kaliteli hizmetle buluşturmaya devam edeceğiz"
Başkan Çerçioğlu: "Vatandaşlarımızı kaliteli hizmetle buluşturmaya devam edeceğiz"
İçeriği Görüntüle

Cinede Dilenci Operasyonu Paralarina El Konuldu 598699 880D9B75Df4556C7918B6E6A6Cd2Eb1D

Cinede Dilenci Operasyonu Paralarina El Konuldu 598699 Bc83D8A41Ea94Dbe88Ad3145C6A357Ca

Kaynak: HABER MERKEZİ