Didim’de engelliler yemekte ağırlandı Didim’de engelliler yemekte ağırlandı

Ziyarette, bir süre önce sağlık ocağı yapımı için girişimde bulunan Fevzipaşa mahallesi muhtar Ali Osman Çolak konu hakkında bilgilendirme yaparak imar planında güncel olan sağlık ocağı olarak ayrılan parseli yerinde incelemelerde bulundu. Çolak, Aydın Sağlık il Müdürü'nden sağlık ocağı talebine yineledi.
Muhtar Çolak "Komşumuz Denizköy mahallemizde de sağlık ocağı yok. Buraya yapılacak Sağlık ocağından birlikte faydalanabiliriz. Fevzipaşa mahallemiz Akbük ve Didim ile aynı mesafede ikisinin orta noktası konumundayız. Mahallemizde otuz dokuz site, beş otel, üniversite yerleşkesi bulunuyor. Tatil sezonunda yoğunluktan dolayı trafik kazaları yaşanıyor , denizde boğulmalar vuku buluyor. Acil ilk yardımın gelmesi bu yoğun zamanda on beş yirmi dakikaya buluyor. Bu yüzden sağlık ocagi ve 112 acil ilk yardım konuslandırılmalı." dedi.

Aydin Saglik Il Muduru Fevzipasa Sakinlerinin Saglik Ocagi Talebini Yerinde Inceledi 485428 9E184Ba208684Da36Db77F2F1E6E9B55

Muhtarın taleplerini dinleyen Aydın Sağlık İl Müdürü Eser Șenkul "Daha önce talebini aldık. Şu an talebine karşılık buradayız. Biliyorsun tasarruf tedbirleri kapsamındayiz. Nasıl ne yapabiliriz araştırma yapmak gerekiyor. Konuya yakından hakimim. Buraya sağlık ocagi değilde Sağlık evi ve acil 112 noktası olabilir" dedi.

Aydin Saglik Il Muduru Fevzipasa Sakinlerinin Saglik Ocagi Talebini Yerinde Inceledi 485428 7Ca12Bf50C1C085Ba0773694Fa73990C

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN