CHP’li Karakoz, “Buğday, taban fiyat 15 lira olmalı” CHP’li Karakoz, “Buğday, taban fiyat 15 lira olmalı”
Aydın’da gözler, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere çevrildi. Büyük heyecana sahne olması beklenen seçimlerde AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın 4 ilçede adayı belli oldu. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösteren Cumhur İttifakı’nda MHP’ye bırakılan Efeler, Söke, Germencik ve Karacasu belediye başkan adayları netleşti.

TEŞKİLATLARDAN TAM DESTEK

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, söz konusu 4 ilçede belediye başkan adayı gösterilen isimleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, Cumhur İttifakı Efeler’de MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Burak Pehlivan, Söke’de Tekin Yavuz, Germencik’te Halit Germen ve Karacasu’da mevcut belediye başkanı Mehmet Erikmen ile seçime girecek. Dört ilçede söz konusu isimlerin aday gösterilmesi sevinçle karşılandı. AK Parti ve MHP Teşkilatları birlik ve beraberlik mesajları ortaya koyarak belediye başkan adaylarına tam destek verdi.

“EFELER, HİZMET ODAKLI ANLAYIŞIYLA BULUŞTURACAĞIZ”

Adaylığın hayırlı olmasını dileyen Pehlivan, “Milliyetçi Hareketin Bilge Lideri, Ülkücü Hareketin büyüğü, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye layık olmaya çalışacağız. Efeler’imizin makus talihini değiştirmek ve ilçemizi Cumhur İttifakı’nın hizmet odaklı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Üretken Belediyecilik anlayışıyla buluşturmak en büyük gayemizdir. Cumhur İttifakımızın çatısı altında saf tutmanın onuruyla, daha çok hizmet etme arayışında olduğumuzu tüm samimiyetimle ifade ediyorum. Çıktığımız bu yolda herkesin destek ve dualarını bekliyorum. Hayırlı olsun.” dedi.416730899-672682605027629-8537865771532188765-n.jpg