Efeler ilçesindeki Turistik Park’ta yoğun katılımla gerçekleştirilen programa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız, Evrim Karakoz, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı, Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı ile partililer katıldı.

Aydin Chpde Cifte Bayram 461071 A61D883F056A50B60F1F96Fece91D9Eb
Partililerin bayramını kutlayan CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı, yerel seçimdeki başarıdan dolayı da partililerini tebrik ederek, “Halkımıza ve partimize güveniyoruz. İstedikten sonra 17 ilçenin tamamını alırız. Yeter ki birleşelim bütünleşelim, o zaman başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Tüm partililerimizin ve vatandaşların Ramazan Bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu. Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı, yerel seçimde Efeler’de büyük başarı elde ederken Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı da kazanarak zaferi taçlandırdıklarını söyledi.

“ÇİFTE BAYRAM YAŞADIK”

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, CHP’lilerin sahadaki gayreti ile CHP’nin yerel seçimde tarih yazdığını belirterek, “Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu başkanlığında Efeler ve diğer ilçelerimizde çok güzel işler başaracağız. Türkiye’nin büyük kısmı kırmızıya boyandı. Bundan sonraki süreçte tüm ülkeyi kırmızıya boyamak ve CHP’nin bayrağını dalgalandırmak için çalışmaya başladık. Bize bu çifte bayramı yaşattığınız için teşekkür ediyorum. İyi bayramlar diliyorum” dedi.

CHP’li Karakoz’dan çağrı “Latmos’ta, madencilik faaliyeti istemiyoruz” CHP’li Karakoz’dan çağrı “Latmos’ta, madencilik faaliyeti istemiyoruz”

Aydin Chpde Cifte Bayram 461071 0Abd61D64C824B569Fb0698D3D3971Fd

“KÖYLERE 80 YILDA YAPILMAYAN YATIRIMLAR YAPILDI”

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, partililerin bayramını kutladı. Yerel seçimde büyükşehir ve ilçelerin kazanılmasında partililerin emeğinin büyük olduğunu dile getiren Yıldız, “Hedefimiz 17 ilçeyi almaktı ama 13 belediyede kaldık. Ben inanıyorum ki bir dahaki seçimde 17 ilçeyi alacağız. Büyükşehir olduktan sonra Aydın belediye vasıtasıyla 10 yılda büyük yatırımlar aldı. Yollar yapıldı, su sorunu çözüldü. 80 yılda yapılmayan yatırımlar köylere yapıldı. Bunun karşılığını da bu seçimde aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“CHP’Yİ İKTİDAR YAPACAĞIZ”

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, “Genel seçimler sonrası bir umutsuzluk içerisindeydik. Emeklinin geçinemediği, gençliğin geleceğine umutla bakamadığı bir Türkiye’de yaşamaktaydı. İnsanlar bir umut arıyordu. Biz hep söylüyorduk, ‘Bu ülkemin umudu, çıkış yolu ve kurtuluşu CHP’dir.’ Hepimiz ele ele verdik, çalıştık ve sonunda başardık. Başardık ama burada kalmayacak, daha çok çalışıp ilk genel seçimde CHP’li Cumhurbaşkanını seçtireceğiz. Ülkeye hakkı, hukuku, adalete eşitliğe getireceğiz. Gençler, emekli, emekçi geleceğe umutla bakacağız. İlk genel seçimde CHP’yi iktidar yapacağız” diyerek genel seçimler için de iddialı konuştu.

Aydin Chpde Cifte Bayram 461071 0F57875Ff1Cbac13Ed36B62033223820

“TÜRKİYE’DE BİRİNCİ PARTİ OLDUK”

Türkiye’de şeker bayramı kutlandığını ifade eden Çerçioğlu, “Ben çok mutluyum. Ne güzel oldu Türkiye kıpkırmızı, harika oldu. 4 yıl sonra cumhurbaşkanlığını tek başımıza kazanacağız. Bu seçimde CHP tek başına sandığa girdi ve başarıyı elde etti. Yüzde 38 oy alarak Türkiye’de birinci olduk. Başta Aydın halkı olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Teşekkürler Türkiye. Bayramınızı en içten dilekle kutluyor, sorumluluğumuzun farkındayız. Tekrar söz veriyoruz, ‘Çok çalışacağız, çok çalışacağız, umutlarımız yeniden yeşerdi” ifadelerini kullandı.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKÇE