AFAD Aydın’da farkındalık eğitimleri sürüyor
AFAD Aydın’da farkındalık eğitimleri sürüyor
İçeriği Görüntüle

Özlem Çerçioğlu başkanlığındaki Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler ilçesi şehir geçişi trafiğinde önemli düzeyde rahatlamaya ve seyahat sürelerinin kısalmasına neden olacak dev projede çalışmalar sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü ve Aydın Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçecek ve yatırım maliyeti 2 buçuk milyar Türk Lirası’nı aşan projeyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Aydin Buyuksehirin Devasa Projesinde Yeni Gelisme Is Makineleri Bolgeye Geldi 641299 8B1D5A37E6D67339Df6Fd6E8C38D7919

İŞ MAKİNELERİ BÖLGEYE GELDİ

Söz konusu bu devasa yatırım için çalışma üretecek iş makineleri bölgeye konuşlandırıldı. İş makinelerin kısa sürede çalışmalara başlaması beklenirken bölgede şu an araç trafiği her iki yönde de tek şeritten sağlanıyor. Bu yaşanan gelişme ise Aydınlıların projeyle ilgili heyecanını daha da arttırdı. Vatandaşlar, büyük bir sabırsızlıkla projeyi beklediklerini belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Öte yandan 11 Şubat’taki ilk çalışmalarda ise bölgede devre dışı bırakılan üstgeçitlerdeki yürüyen merdiven ve asansörlerin sökülmüştü. Ayrıca yaya güvenliği için geçici sinyalizasyon sistemi devreye alınmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ