"5 aydır müzeyi açamıyorsunuz, hesap vermek zorundasınız" "5 aydır müzeyi açamıyorsunuz, hesap vermek zorundasınız"
Cumhur İttifakı’da mevcut Nazilli Belediye Meclis Üyesi Bülent Sayar yeni dönem için liste dışı kaldı. Hazırlanan listeye alınmayan Bülent Sayar geçen dönem hakkında ilk kez konuşarak yorumlarda bulundu.“LİSTE İÇİN TALEBİM OLMADI”

Yenice Belediye Başkanlığı, Sulama Birliği Başkanlığı, Ak Parti İlçe Başkanlığı, Aydın Büyükşehir ve Nazilli Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan Bülent Sayar, listeye girmek gibi bir talebinin olmadığını söyledi. Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler’den meclis üyeliğine ilişkin bir talebinin olmadığını söyleyen Sayar, “Esat Ergüler Başkanımın Nazilli’mize değer katacağına, yaptıklarının yapacaklarına teminatı olduğuna inandığım için sürecin başından beri onun aday olması için bir beklentim olmadan elinden gelen desteği vermeye çalıştım. Belediye Başkan adaylığı sürecinin en zor döneminin Belediye meclis üyeleri listelerini hazırlanma süreci olduğunu bilen birisi olarak Belediye Başkan Adayımız Esat Ergüler’den bir talebim olmadı” dedi. Sayar, Ergüler’e seçim sürecinde desteğinin süreceğini kaydetti.“TARİHİN EN BAŞARISIZ DÖNEMİ”

Öte yandan, mevcut Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı da hedef alan Bülent Sayar şunları söyledi;
“Son görevimiz olan Nazilli Meclis üyeliği görevinde de beş yıl boyunca Nazilli Belediyemizin ve vatandaşlarımızın menfaatine olduğuna inandığım konularda asla taviz vermeden savundum. Ancak bana göre Nazilli Belediye tarihinin en başarısız dönemlerinden birisini yaşadık. Bu sebeple de Nazilli’mizin yeni dönemde mevcut Belediye Başkanıyla devam etmemesi gerektiğine inandım.”