Kuşadası’nda, Ada Art Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergi açılışı etkinliğine Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi Başkanı Halit Şakar, Ada Art Sanat Galerisi öğretmeni Suna Yılmaz Erdoğan ve öğrencileri ile çok sayıda sanatsever katılım gösterdi.

Aydem Duyurdu. Kuşadası elektrik kesintisi 26 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Kuşadası elektrik kesintisi 26 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Serginin açılışında konuşan Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi Başkanı Halit Şakar,’Bu birlikte 3.’cü yılımız. İlk başladığı günden bu güne kadar geldikleri gelişmeleri görüyorsunuz. Bu yıl çok daha güzel resimler yaptılar. Suna hocama bu noktada teşekkür ediyorum. Bu birlikteliği sağlamak çok önemli neden çünkü bu önemde manevi değerlerimiz var. Bunlara sahip çıkarak bugünlere kadar geldiler. Başarılarının devamını diliyorum’ dedi.

Ada Art Sanat Galerisi resim sergisinin açılış töreninde konuşan, ev sahibi ve Öğretmen Suna Yılmaz Erdoğan ise, ‘Halit Bey’e bizlere sunduğu desteklerden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz’ diyerek başladığı sözlerine, ‘Halit Bey bize kol kanat geren bir baba gibi oldu her zaman. Bu binayı bizlere verdi değerlendirmemiz için. Gerçekten sanat yapmak bu ülkede zor. Kadın olarak sanat yapmak çok daha zor. Böyle bir atölye kurmak, bunu devam ettirebilmek gerçekten büyük özveri istiyor. Atölyemizin galerinin hemen üst katında olması bizim için büyük şans oldu. Sevginin olmadığı yerde ne kadar yetenekli olsanız da geri kalırsınız. Bütün eserleri tek çatı altında görmek beni çok fazla mutlu etti ve bu noktada öğrencilerime çok teşekkür etmek istiyorum. Türkiye’de sanat olsun benim dileğim bu. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, eğer sanat yapamıyorsanız damarlarınızdan biri kesilmiş gibi olacaktır. Sanatın yaşaması için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız ve yapacağız. Katılım gösteren davetlilerimize de ayrıca teşekkür ederim’ dedi.

Muhabir: AYLİN ESER