TFF 3. Lig maçı Didim’de oynanacak TFF 3. Lig maçı Didim’de oynanacak

24 Mayıs 2022 tarihinde ihalesi yapılan ve Didim’de yapılması planlanan Eko Spor Turizmi Çadır ve Karavan Parkı müjdesini o dönem  AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Didimlilere duyurmuştu. 
Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü yanında bulunan arazide yapılması planlanan Eko Spor Turizmi Çadır ve Karavan Parkı içerisinde 1 adet tenis kortu yapımı 1 adet prefabrik bina yapımı 1 adet tırmanma duvarı yapımı 1 adet zipline bulunacağı ve yer tesliminden itibaren 90 gün içerisinde hizmete gireceği duyurulmuştu. Proje Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen alternatif Turizm Mali Destek Programı kapsamında Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak hazırladığımız TR32/20/TUR2/0010 sayılı "Didim Ekospor Turizmi Çadır ve Karavan Parkı” projesi GEKA tarafından kabul edilmiş ve finanse edilmeye hak kazanmıştı.
Aradan geçen iki yılda “Eko Spor Turizmi Çadır ve Karavan Parkı” ile ilgili hiçbir adım atılmazken, ne ilgili kurumlar ne de hükümetin temsilcileri tarafından bir açıklamada bulunulmadı. Didimliler ise müjde olarak duyurulan projeyle ilgili adım atılmamasını da tepki göstererek, iki yıldır hiçbir çalışma yapılmayan projenin akıbetini merak ediyor.

Didimmmm2 Yil Once Mujde Olarak Duyurulan Ekospor Projesinda Adim Atilmadi 473144 C97Ca3Fbc68397Bbfa86E120878C2696

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN