Aydın’ın Çine ilçesinde yeni belediye başkan yardımcısı belli oldu. Başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan ve yerel seçimlerde yeniden Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kıvrak, Belediye Başkan Yardımcılığı’na Timuçin Karabulut’u atadığını duyurdu.

Aydem Duyurdu. Karacasu elektrik kesintisi 10 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Karacasu elektrik kesintisi 10 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

“BAŞARILI BİR ARKADAŞIMIZ”
Karabulut ile birlikte fotoğrafını soysal medya hesabından paylaşan Başkan Kıvrak, şu ifadeleri kullandı: “31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından gerçekleştirdiğimiz ilk meclis toplantımız sonrası Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclis Üyesi arkadaşımız Timuçin Karabulut'u atadım.
Timuçin Karabulut, görevinde deneyimli ve başarılı bir arkadaşımız. Çine’miz için birlikte daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Kendisine ve Çine’mize hayırlı olsun.”
Geçmiş yıllarda Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Karabulut, Başkan Kıvrak’a teşekkür ederek görevinin hayırlı olmasını diledi. Öte yandan Karabulut, 31 Mart’taki yerel seçimlerde Çine Belediye Meclis Üyesi olarak da seçilmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ