20 yıllık kasap, et yerine çiçek satmaya başladı 20 yıllık kasap, et yerine çiçek satmaya başladı

Unesco Dünya Mirası Listesindeki Afrodisias'ı bünyesinde barındıran Karacasu'nun önemli mahallelerinden Geyre Mahallesi Muhtarlığı için yöneticilik tecrübesi ile öne öne çıkan Hasan Dinç yapacağı çalışmaları açıkladı.

Geyre Mahallesi'nde 1999-2004 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Hasan Dinç'in Karacasu siyasetinin farklı kademelerinde görev alan Dinç, "Sizlerin talepleri bizim önceliğimizdir" sloganı ile projelerini paylaştı.

Geyre Muhtar Adayi Hasan Dinc Projelerini Paylasti 457634 492193Aee89F20E9803Fa7351709075A

"YARIM KALAN PROJELERİMİZİ TAMAMLAMAK İSTİYORUM"


Özellikle Belediye Başkanlığı döneminde yarım kalan 12 projeyi tamamlamak için kolları sıvadığını ifade eden Dinç, "Bizimki bir Geyre sevdası. Hizmet etme çabası. Halkımızın istekleriyle bu yola çıktım. Vatandaşlarımız desteklerini bu şekilde ifade ettiler. Belediye Başkanlığı dönemimizi hatırlayanlar o günden bugüne kalan projelerimizin hayata geçmediğini biliyor. Muhtarlık vazifemizle bu projeleri bir bir gerçekleştirmeye talibim. Bu yola çıktık. Herkes için hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Broşürler vasıtasıyla projelerini halka tek tek ulaştıran Dinç, Ses Gazetesinde de projelerini anlattı.
Dinç'in projeleri şu maddelerden oluştu:

"GEYRE MAHALLESİ İÇİN PROJELERİM"


Geyre çayından vurulacak tarımsal sulama kuyucu vasıtasıyla Valgar Bölgesi, Alivez tepesi ve Elif tepesindeki arazilerimiz kapalı devre pvc borularla sulanması.
Nazik çayına kadar olan arazilerin kapalı devre PVC borularla sulanması. Osmancık arığı altındaki arazilerin kapalı devre PVC borularla sulanması hizmeti yapılması. Beton arığın PVC borular döşenerek sistemin değiştirilmesi; arık kürünmesinden kurtulunması, su tasarrufunun sağlanması, zaman tasarrufunun sağlanması, para tasarrufunun sağlanması gibi faydaları sağlayacak. Tabak arazisi içindeki tarımsal sulama kuyusunun hizmete açılması, Mustafa Tuluğ'un arazisi içindeki kuyu suyunun içme suyu olarak merkezi şebekeye bağlanması, köy içindeki bahçe sulama sisteminin PVC borular sistemi ile değiştirilmesi, bahçe sulama sisteminin petrol ofisinden mahallenin kuzeyi palamut gazinosuna kadar olan arazilerin kapalı devre PVC sistemle sulanması, Köroğlu Caddesi yolu açılacak, cadde düzenlemesi yapılacak. Cemiyet yemekleri için masa ve sandalye alınacak. Bakanlıktan hizmet alınarak dere ıslah edilecek. Muhtar binası gündüz muhtelif saatlerinde açık olacak. Merkez mahalle ve dörtyol mevki yol giriş ve çıkışına kamera takılacak. Dörtyol Mahallesi'ndeki ağaç elektrik direkleri değiştirilecek. Dörtyol'da bulunan oto parka kanalizasyon deposu iptal edilip merkezi sisteme bağlanacak. Dörtyol'daki içme ve artezyen içme suları sistemi yol kenarına alınacak. Mahalledeki eksik kalan kanalizasyon içme ve artezyen su sistemi tamamlanacak. Mahallemiz muhtarlık heyeti her ayın son cuma günü halkı bilgilendirme toplantısı yapacak. Dud arazi yolları düzenli olarak bakılacak. Mahallenin temiz tutulması için belediyeden 2 devamlı temizlik işçisi sağlanacak. Yaşlı insanlarımızı sorunlarıyla yakından ilgilenmesi ve hizmet edilmesi.

DİNÇ'İN ÖZGEÇMİŞİ

1955 yılında Karacasu’ya bağlı Ören Mahallesi'nde dünyaya gelen Hasan Dinç, Buca Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü'nde eğitim aldı. Nazilli ve Antalya Ülkü Ocaklarında görevler alan Dinç, MHP Antalya İl İkinci Başkanlığı yaptı. 1999'da Aydın Karacasu Geyre Belde Belediye Başkanlığına seçilen Dinç, İYİ Parti Karacasu İlçe Teşkilatı'nın kuruluşunda yer almış ve ilk girdiği seçimlerde partisinin iyi bir oy almasını sağlamıştı.

Geyre Muhtar Adayi Hasan Dinc Projelerini Paylasti 457634 781Cda7640B9Bb2C635F9F4986795Ddd

Kaynak: ÖZGÜR DEDEOLUK