Zafer Partisi Nazilli’de kongre heyecanı yaşandı. Ümit Özdağ’ın genel başkanlığını yaptığı Zafer Partisi Nazilli İlçe başkanlığında 2’nci olağan kongre Esenpark’ta yapıldı. Kongreye Zafer Partisi Ege Bölge Başkanı Mahmut Kara, eski başkan Lütfi Erkün, yönetim kurulu üyeleri, partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongre, divan heyetinin seçimiyle devam etti. Verilen önerge ile Divan başkanlığına Zafer Partisi Ege Bölge Başkanı Mahmut Kara, divan katipliğine Firdevs Esmer, divan üyeliklerine ise Özge Özcan ve Ebru Sağbağ Dilmen getirildi. Faaliyet raporu okunarak oy birliğiyle ibra edildi. Daha sonra dilek temennilerde yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

Zafer Partisi Nazillide Kongreye Gitti 477488 B8863Ad92972Cee1B0Df04Db6Ff98640

ZAFER’İN YENİ YÖNETİMİ

Tek listeyle yapılan seçimlerde toplam 22 oy kullanıldı. Seçimlerde Tolunay Turgut Esmer başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu ise Ahmet Uğur Yavuz, İsmail Taşan, Ali Rıza Adılak, Aygün Ediz, Buğra Acet, Yavuz Selim Ürgen, Halil Avcı, Mustafa Vatandaş, Ahmet Seçer, Erkan Tuna, Görkem Tulumbacı, Muhammet Cengiz, İsmet Tok ve Batuhan Orhan seçildi.

Zafer Partisi Nazillide Kongreye Gitti 477488 30541B95F21C560E998Ebe84Ddfb680D

Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

“ÖZGÜRLÜK VE REFAH İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”


Zafer Partisi Nazilli İlçe Başkanlığına seçilen Tolunay Turgut Esmer yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bugün burada, sizlerin güveni ve desteğiyle Zafer Partisi ilçe Başkanı olarak seçilmenin gururunu yaşıyorum. Bu önemli göreve layık görüldüğüm için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Zafer Partisi olarak, ilçemizin ve ülkemizin geleceği için canla basla çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda, birlik ve beraberlik içinde, adalet, özgürlük ve refah için mücadele edeceğiz. Sizlerin desteğiyle, birlikte çok büyük isler başaracağımıza inancım tam. Bugün burada aldığım bu onurlu görevi, sizlerin güvenine layik olmak için en iyi şekilde yerine getireceğim. ilçemizi daha iyi bir geleceğe taşımak için gece gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum. Bu güzel günümüzde yanımda olan, bana inanan ve destek veren herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Zafer Partisi Nazillide Kongreye Gitti 477488 98Ad816155Ed0B48277007B216Ad44A3

Muhabir: NAZLI ALTINAYAR