Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Aydın Yıldızspor’un 14 yaşındaki oyuncusu Ege Cerit, Fenerbahçe’ye transfer oldu. Bir oyuncusunu daha profesyonel liglere gönderen Aydın Yıldızspor, Ege Cerit transferi için Aydın Büyükşehir Belediyespor’a teşekkür etti. 
AYDIN BŞB’Yİ UNUTMADILAR
Yıldızspor, Ege Cerit’in altyapısında yetiştiği Aydın Büyükşehir Belediyespor’a yönelik sosyal medya hesabında yayımladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk futbolunun önemli mihenk taşlarından olan Fenerbahçe Spor Kulübü, 2010 doğumlu oyuncumuz Ege Cerit’i renklerine bağladı. Oyuncumuza bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz. Geçtiğimiz sezon kadromuza dahil ettiğimiz Aydın Büyükşehir Belediyespor altyapısında yetişen Ege Cerit için Aydın Büyükşehir Belediyespor Başkanı Sayın Polat Bora Mersin, Futbol Şube Sorumlusu Sayın Ömer Altuntaş ve Aydın Büyükşehir Belediyespor teknik heyetine teşekkür ederiz.”  
ALTUNTAŞ’TAN TEŞEKKÜR
Aydın Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş, “Genç sporcunun yolunun açık olmasını temenni ediyorum Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan ve ekibine de Aydın futboluna sağladıkları katkı için teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ