Kuşadası’nda sanat camiasından tanıdığımız Sinemacı ve Yazar Mesut Kara bugün gerçekleşen cenaze töreni ile ebediyete uğurlandı. Kuşadası Hanım Camii’nde düzenlenen törene Mesut Kara’nın ailesi başta olmak üzere yakın arkadaşları, Evrensel Gazetesi temsilcileri, Kuşadası ve çevresinden yazarlar, Kuşadası sivil toplum kuruluşları temsilcileri katılım gösterdi. Mesut Kara, Hanım Camii’nde düzenlenen törenin ardından Yeni Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Kusadasi Yazar Mesut Karayi Ebediyete Ugurladi 462366 Ebf01E449E7Dff911F699E8Fc5E7D7Cf

Yıllar sonra eklendi! Kuyucak’ın tabelasında artık T.C var... Yıllar sonra eklendi! Kuyucak’ın tabelasında artık T.C var...

UZUN SÜREDİR KUŞADASI’NDA YAŞIYORDU

2008 yılında pıhtı atması sonucu kısmi felç geçiren ve dönem dönem artan sağlık sorunları ile mücadele eden Kara, geçtiğimiz Şubat ayında kalp krizi geçirip yoğun bakıma kaldırılmıştı. Tedavisinin ardından, kalp rahatsızlığının geçtiğimiz günlerde tekrarlaması üzerine Söke Devlet Hastenesi’nde tekrar tedavi altına alınan Mesut Kara akşam saatlerinde vefat etmişti. 1961 İstanbul doğumlu Mesut Kara uzun bir süredir Kuşadası’nda yaşıyordu.

Muhabir: Aylin Eser