Germencik’e bağlı Turanlar Mahallesi’nde yaşayan Com ailesinin evinde, 1 Nisan’da bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Muharrem Com’un evde olmadığı sırada çıkan yangında, engelli eşi Dilek Com hayatını kaybetti. Alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürülürken, ev ise kullanılmaz hale geldi. Hem eşini, hem de evini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan ve bir süredir yakınlarının evinde kalan Muharrem Com’a yardım için muhtarlık kolları sıvadı. Muhtar öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına Germencik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve hayırsever vatandaşlar, bağışta bulundu. Kampanya kapsamında ayni ve nakdi yardım yapılırken toplanan 310 liralık yardım ile Com’a konteyner ev, oturma grubu, yatak odası grubu ve beyaz eşyaları alındı. Kaymakam Turgay Gülenç, ziyaret edip, incelemelerde bulunduğu evin anahtarlarını Com’a teslim etti.
Yeniden sıcak bir yuvaya kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Com, yardımları için herkese teşekkür etti. Com’un evinin hayırlı olmasını dileyen Muhtar Himmet İzmir de, yardımda bulunan herkesten minnettar olduklarını sözlerine ekledi.

Başkan Zencirci’den 24 Temmuz mesajı Başkan Zencirci’den 24 Temmuz mesajı

Yanginda Evini Ve Esini Kaybetmisti Kaymakamlik Ve Hayirseverlerin Destegiyle Evine Kavustu 472057 F9Dc964Ab182E5Eea875039Ef601F07F

Kaynak: HABER MERKEZİ