Partiler yerel seçimlere 15 gün kala çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Aydın’da ve ilçelerinde vatandaşlarla buluşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Nazilli programı ‘fiyasko’ ile sonuçlandı. 

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla buluşma tarihi ve program akışı günler öncesinden belirlenen Özdağ, saat 16:00 olan buluşmaya yaklaşık 15 gazeteciyi ve NGC Başkanı Ümit Özmen’i NGC binasında bekletti, üstüne de son anda buluşmanın iptal olduğu haber verildi. 


PARTİLİLER HÜSRANA UĞRARDI
Gazetecilerin saatler öncesinden hazırlığını yaparak, açıklaması yapmasını beklediği Özdağ, İstasyon Meydanı’ndaki az sayıdaki oy kullanma yaşı bile olmayan gence hitap etmeyi tercih etti. Normalde Özdağ vatandaşla önceden belirlendiği gibi Nazilli Belediye Meydanında buluşacaktı. Özdağ son anda vatandaşla buluşma yerini değiştirmesi meydanda bekleyen partilileri hüsrana uğrattı. 

Whatsapp Image 2024 03 15 At 20.43.08 3
JET GİBİ GELDİ JET GİBİ AYDILDI
Özdağ İstasyon Meydanında az sayıdaki gence her zaman olduğu ‘sığınmacı’ politikalarını anlattı. Özdağ gençlere anne babalarını ikna etmelerini isteyerek sığınmacıları bu duruma getirenlere oy vermemelerini istedi. Ardından Uzun Çarşı’daki esnaflarla ve vatandaşlarla jet gibi el sıkışan Özdağ, belediye meydanındaki seçim standına gelerek gençlerle fotoğraf çektirdi. Ve Özdağ jet gibi geldiği Nazilli’den jet hızıyla ayrıldı. Denizli’deki seçim çalışmasını da iptal eden Özdağ, apar topar şehirden ayrılarak İstanbul’un yolunu tuttu.

AK Partililerden kan bağışı AK Partililerden kan bağışı

Whatsapp Image 2024 03 15 At 20.43.08 2
“ÇOK RİCA ETTİK, KALAMAM DEDİ”
Zafer Partisi’nin Nazilli Belediye Başkan adayı Firdevs Esmer ise gazetecilerin durumu aksatması ve üzüntülerini bildirmeleri üzerine, ‘Programı yetişmedi. Genel Başkanımız Özdağ Konya'da askeri eğitim uçağının düştüğü üs bölgesindeki şantiyede şehit olan Uzman Çavuş Ercan Güven'in Aydın’daki cenaze törenine katıldığı için Nazilli’ye geç geldi.” Esmer’in ‘Gazeteciler sizi bekliyor’ sözlerine yanıt veren Özdağ’ın, “Maalesef kalamam, İstanbul’a gideceğim” şeklinde yanıt verdiğini dile getirdi.

Whatsapp Image 2024 03 15 At 20.40.14Whatsapp Image 2024 03 15 At 20.43.08

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR