Nazilli Belediye Başkanı adayı AK Partili Esat Ergüler, proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Projelerini sıralayan Ergüler son kısımda isim vermeden rakiplerini eleştirdi. 
“NASIL BELEDİYEYİ YÖNETECEKSİN”
İşadamı olarak birçok işçi çalıştırdığını dile getiren Ergüler, maaş ödemenin ne büyük haz olduğunu bildiğini belirterek, “Yanında bir kişi çalıştırmayan birinin belediye başkanı olamaz. Personelini anlaması da mümkün değil. Bu iş farklı bişi. Siz rakamları bilmeyeceksiniz, bütçeyi bilmeyeceksiniz yönetemeyeceksiniz, bir de belediye başkanı olacaksınız. Bu tür biri bişi olduğu zaman koca bir sıfır olur. Bir aday arkadaşımız demiş ki yaşamım boyunca ben para biriktiremedim, dost biriktirdim demiş. Salonda dost biriktirmeyen arkadaşım yoktur galiba. Dostu herkes biriktirir, ama para biriktiremem dersen ben paradan anlamam diyorsun. Para bana uzak diyorsun. Sen parayı bilmezsen bu belediyeyi nasıl yöneteceksin. Parayı bileceksin ki, parayı iyi tanıyacaksın ki bu belediyeyi iyi yönetebileceksin. Sen paradan anlamıyorsan, bilmiyorsan nasıl belediyeyi yöneteceksin.”
NAZİLLİ MARKAMIZA SAHİP ÇIKMAK GÖREVİMİZ
Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkanı Esat Ergüler ayrıca amatör spor kulüplerine malzeme desteği yapacaklarını belirterek, Nazilli Belediyespor başkanı Şahin Kaya’ya gönderme yaparak, Nazilli spor’un evladı olduğunu tekrarladı. Ergüler, “Takımımızı gerçek anlamda layık olduğu yere getirmekte bizim görevimiz. Bizim ekibimizde deneyimli, tecrübeli arkadaşlarımız var. Nazilli markamıza sahip çıkmak görevimiz. Orada herhangi bir polemiğe gerek yok. Hiç kimsenin bizim Nazilli sporluluğumuzu ölçecek bir barometresi de yoktur” dedi.  

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR