Aydın ekipleri rövanşı bekliyor Aydın ekipleri rövanşı bekliyor

Aydın Süper Amatör Lig (SAL) 1. ve 2. Grup’ta maçlar tamamlandı. Büyük heyecana sahne olan maçların ardından BAL’a yükselmek için oluşturulan Play-Off Grubu’nda Aydın Büyükşehir Belediyespor, Davutlarspor, Kuyucakspor ve Aydınspor mücadele edecek. Söz konusu 4 takımın mücadele edeceği grupta fikstür de belli oldu. Ligde ilk maçlar 24 Mart Pazar günü oynanacak.

İŞTE FİKSTÜR

Gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda fikstür belirlendi. Buna göre 24 Mart’ta Davutlar-Aydınspor ve Kuyucakspor-Aydın Büyükşehir Belediyespor, 7 Nisan’da Aydınspor-Kuyucakspor ve Aydın Büyükşehir Belediyespor-Davutlarspor, 21 Nisan’da Aydınspor-Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Davutlarspor-Kuyucakspor, 28 Nisan’da Aydınspor-Davutlarspor ve Aydın Büyükşehir Belediyespor-Kuyucakspor, 5 Mayıs Kuyucakspor-Aydınspor ve Davutlarspor-Aydın Büyükşehir Belediyespor, 12 Mayıs’ta Aydın Büyükşehir Belediyespor-Aydınspor ve Kuyucakspor-Davutlarspor maçları oynanacak.

ÇİFT LİG USULUNE GÖRE OYNANACAK

Çift devreli lig usulüne göre oynanacak olan karşılaşmalar 12 Mayıs’ta sona erecek. Ligde ise yerel seçim haftası ve Ramazan Bayramı haftasında maç oynanmayacak. Play-Off grubunu ilk sırada tamamlayan takım, direk BAL’a yükselirken ikinci sırada olan takım ise BAL’dan gelecek olan Aydın takımı ile Play-Out maçı oynayarak üst lige çıkmaya çalışacak.
 

Kaynak: SPOR SERVİSİ