Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 2024 yılı yatırım programında yer alan İncirliova Hal Caddesi için düğmeye bastı. Caddeye gelen ekipler, Koçarlı bağlantı yoluna kadar yapılacak olan yaklaşık 3 kilometrelik parke taşı döşeme çalışmasına başladı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yol ağını daha kaliteli ve modern hale getirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, son olarak İncirliova’nın en işlek yollarından olan Hal Caddesi’ne el attı. Zamanla bozulan 3 kilometrelik yolun konforunu artırmak için çalışan ekipler, kısa sürede parke taşı döşeme çalışmasını tamamlayıp, trafiği rahatlatacak ve vatandaşların daha güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamasına imkan sunacak. Parke taşı döşeme çalışması öncesinde ekipler, yolda genişletme ve altyapı çalışması yapıyor.

3-7

YATIRIM PLANINI ERKENE ÇEKTİRDİ
Vatandaşlardan gelen talepleri göz ardı etmeyen CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Zafer ve İstiklal mahallelerimizde bir araya geldiğimiz vatandaşlarımız, Hal Caddesi yolunun yapılmasını istediler. Bu talebe biz de duyarsız kalamazdık. Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Özlem Çerçioğlu Başkanımızla gerekli istişareleri sağladık. Sağ olsun başkanımız ricamızı kırmayarak, 2024 yılı yatırım programında yer alan bu yol yapım çalışmasını, aynı Acarlar-Sandıklı yolu yapımında olduğu gibi öne çekerek, başlattı. Hal Caddesi sık kullanılan caddelerimizden bir tanesi. Bu nedenle yolun hızlıca yapılarak faaliyete geçmesi planlandı. İncirliova halkından desteklerini esirgemeyen Özlem Çerçioğlu başkanımıza teşekkür ederiz.” dedi.
Söz konusu yol çalışması, mart ayı ortasına kadar bitirilecek. Yol yatırımı ile yüzleri gülen mahalle sakinleri, Başkan Çerçioğlu ve Başkan Adayı Osman Gökmen’e teşekkür etti.

2-121-12