“VIP Yaşam’ iddialarıyla gündemden düşmeyen AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’in 31 Mart Yerel seçimlerinde kiralık araç ve koruma ile gezmesi eleştirilmişti. Aydın Valiliği bünyesindeki Ayter A.Ş’nin avukatlığını yürüten Ökten’in İngilizce öğretmeni eşi İrem Burcu Ökten’in de Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda görevlendirildiği ortaya çıktı. Burcu İrem Ökten’in görev yaptığı okuldaki norm fazlalığı nedeniyle bu atamanın yapıldığı öğrenildi. Ökten'in öğretmen açığı bulunan başka okullarda görevlendirilmek yerine valiliğe atanması yeni tartışmayı da beraberinde getirdi.

DERSE GİRMEDEN MAAŞ ALIYOR

Gökhan Ökten ile birlikte alanlarda seçim çalışmalarına katılan İrem Burcu Ökten’in yapılan ballı atama sayesinde derslere girmediği ancak maaşını almaya devam ettiği belirtildi. İrem Burcu Ökten’in seçim sonrası da görevine başlamadığı ve bankamatik memuru olduğu öne sürüldü.

Keskin, “İddialar, asılsız ve iftira” Keskin, “İddialar, asılsız ve iftira”

Oktenin Esine Balli Atama 464814 34218Cd956343E97Accfa3Cbfd2Bfb33

ÖKTEN, ATAMAYI DOĞRULADI

AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, önceki gün düzenlediği toplantıda eşiyle ilgili yapılan atamayı doğrulamış, eşinin görev yaptığı okulda norm fazlalığı nedeniyle bu atamanın rutin bir işlem olduğunu ifade etmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ