MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, zor süreçten geçen Nazilli Belediyespor ile ilgili açıklamada bulundu. Nazilli Belediyespor’u sahipsiz bırakmayacaklarını ifade eden Alıcık, “Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik ile konuştum. Nazillispor’u sahipsiz bırakmayacağız. İş adamlarıyla bir araya geleceğiz. Nazillispor’un borcu yönetilemeyecek bir boyutta değil. Nazillispor’un şirketleşmesi olmaması gereken bir husustu. Biz kulüple ilgili para sorununu çok rahat çözebiliriz. Mevcut yönetimle de görüşüyoruz. İstedikleri paralar makul ve alınabilir. Nazillispor’un kendi hüviyetine kavuşması için mücadele ediyoruz. Bunu yapacağız” diye konuştu.

Karacasu Belediyesi afetten etkilenen mahalleleri ziyaret etti Karacasu Belediyesi afetten etkilenen mahalleleri ziyaret etti

Alicik Nazillisporu Sahipsiz Birakmayacagiz 478177 097D4B6F553E0A4033A24B6Ec95Eb897

“TESİSLER HARİKA”

Nazilli Belediyespor’un kullandığı tesislerin profesyonel kulüpler de olmadığını ifade eden Alıcık, “ Tesisleri benim başkanlığım döneminde biz yaptık. Benim belediye başkanlığımda kendimi başarısız gördüğüm tek konu Nazillispor’un neden Süper Lige, Birinci lige çıkartamamış olmamızdır. Tesisler harika. 6-7 çim sahası var. Tesislerde saunaya kadar her şey var. Belediye Başkanımızla görüştüğümüzde tesisleri kulübün kullanımına vereceklerini söyledi. Nazillispor’u sahipsiz kalmaz. Kulübü satın alacak isimlerle de görüşüyoruz. Kulübün yeni sahipleri Aydın içinden isimler olacak” dedi.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKÇE