Nazilli’de yaptığı sosyal farkındalık projeleri ile sadece kendi mahallesinin değil tüm ilçenin takdirini kazanan Zafer Mahallesi Mustafa Certel’den alkışlanacak bir proje daha geldi. Muhtarlığa başladığın günden bu yana “halka hizmet, hakka hizmet” sözüyle hareket eden Certel, durumu olmayan aileler için yürek ısıtan proje başlattı.
Mahallede bulunan 6-12 yaş arasındaki erkek çocuklarnın berber masraflarını gönüllü berberler tarafından gerçekleşceğini söyleyen Certel, projesini sosyal medyadan duyurdu. Certel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi :

Sevgili Komşularım, " Halka hizmet, Hakk'a hizmettir. " sözüyle çıktığımız bu yolda mahallemizde yeni bir sosyal sorumluluk projesi ile huzurlarınızdayız. İhtiyaç sahibi komşularımızın 6-12 yaş aralığındaki erkek çocuklarının saç kesimlerini gönüllü berber kardeşlerimizin yapacağı bu projede, randevularınız için benimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Özel ve engelli çocuklarımızın saç kesimleri talep edilmesi halinde evlerinde yapılacaktır.”

Başkan Yetişkin, emekçi kadınlarla enginar hasadı yaptı Başkan Yetişkin, emekçi kadınlarla enginar hasadı yaptı

Nazillili Muhtardan Yine Alkislanacak Proje Certel Sosyal Medyasindan Duyurdu 464497 644A89A152E8311A231A56Ed69201058

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR