Husumetlilerinin evine kurşun yağdırdılar Husumetlilerinin evine kurşun yağdırdılar
Motokuryelik yapan Ali Diken, 20 Aralık 2023 Çarşamba günü motosikletiyle birlikte Antalya'dan ortadan kayboldu. Ameliyat ile 52 kilo veren Diken, evlilik hazırlığı yaparken bir anda sırra kadem bastı. Annesi, ablası ve yengesi, 32 yaşındaki Ali Diken'i aramak için soluğu Müge Anlı'da aldı.whatsapp-gorsel-2024-01-24-saat-13-47-56-140bb4c7.jpg
DEDEKTİF GİBİ ARAŞTIRDI

Oğlu Ali'den haber alamayan anne Nermin Diken, canlı yayında Ercan'ın, Ali ve Zeynel Boyacı isimli bir arkadaşlarıyla kafede on dakika görüştüklerini söylediğini ifade etti. Ali ve Zeynel'in kafeden çıktıktan sonra bir akaryakıt istasyonuna gittikleri yiyecek ve içecek aldıkları ortaya çıktı. En son akaryakıt istasyonunda görülen Ali'den bir daha haber alınmamıştı.

whatsapp-gorsel-2024-01-24-saat-13-47-54-f96ca497.jpgCANLI YAYINA GELDİ

Ali'nin kaybolmadan önce son görüştüğü arkadaşı Zeynel Boyacı da canlı yayına geldi. Arkadaşı Zeynel, Ali'nin kaybolduğunu programda adı geçince öğrendiğini, kendisiyle çok iyi arkadaş olmadığını söyledi. Kumrucu'da çalıştığını, oradan ayrıldığı gün Ali ile görüştüğünü söyleyen Zeynel Boyacı, ertesi gün ise Yalova'ya ablasının yanına gittiğini, oğluna ablasının baktığını ve o yüzden Yalova'ya eşiyle gittiğini ifade etti. Yayına bağlanan Ercan, arkadaşı Ali kaybolduktan sonra Zeynel'in bir akaryakıt istasyonunda görüldüğünü ve giydiği ceketin Ali'nin ceketi olduğunu belirtti.

OTELDEN KAÇTI

Tüm okların işaret ettiği Zeynel Boyacı, çelişkili ifadeleriyle dikkat çekti. Programın bitmesinin ardından kaldığı otele dönen Zeynel Boyacı’nın otelden kaçtığı tespit edildi. Haberi alan emniyet güçleri harekete geçti. Zeynel Boyacı, kendini kamufle ederek, Pendik'te Yalova feribotuna binerken yakalandı.whatsapp-gorsel-2024-01-24-saat-13-47-56-818d559f.jpg

“ÖLDÜRÜP GÖMDÜM”

Ters kelepçe ile gözaltına alınan Zeynel Boyacı, katil zanlısı olarak emniyete götürüldü. Sorgusunda arkadaşının kendisine küfür ettiği için döverek öldürdüğünü itiraf etti. Müge Anlı, Zeynel'in cinayeti işlediğini itiraf ettiğini duyurdu. Anlı, Zeynel'in"Bana çok ağır küfür etti. O yüzden öldürdüm gömdüm" dediğini ifade etti.

Cinayetin işlendiği Antalya'ya götürülen Zeynel Boyacı, Müge Anlı ekibinin sorularına yanıt vermedi. Oğlunun katili ile yan yana oturan acılı anne Nermin Diken acı haberi alınca, "Allah cezanı versin. Utanmaz" dedi.