Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız ve Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ilçe birlikte ilk olarak Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’i ardından ilçe örgütünü ziyaret etti. CHP Nazilli İlçe Başkanı Aslı Ökmen’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete CHP’li meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Ziyarette konuşan Bülent Tezcan partinin önümüzdeki dönem hedeflerini anlatırken, seçim zaferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.  

Nazilli’nin gençleri al yıldızlı bayrağı temsil edecek Nazilli’nin gençleri al yıldızlı bayrağı temsil edecek

Whatsapp Görsel 2024 05 02 Saat 22.09.40 07Fb4859

“TOPLUMUN TÜMÜNÜ KUCAKLADIK”
Aydın’da 17 ilçenin 13’nü aldıklarını ifade eden CHP Aydın milletvekili Bülent Tezcan, “Dayanışma ve emek sonucu güzel bir sonuç aldık. Aydın’da 17 ilçenin 13’ünü aldık. Büyükşehir belediyesinde güven tazeledik. Bu bir tesadüf değil. Toplumla siyaseti bütünleştirdik, milletin beklentisine uygun adımlar attık. Kendi ikbaliniz için değil toplumun tümünü kucakladık. Kadroları gençleştirdik, bilimin ve aklın emrettiği şeyleri yaptık. Örgütlerimize teşekkür ediyoruz ama defteri kapatmadık. Hedefimiz ilk genel seçimlerde büyük bir zafer kazanmak. Belediye başkanlarımıza güveniyoruz. Seçmenle parti arasındaki buluşmayı yakaladık. Nazilli’yi yıllar sonra kazandık” dedi.  

Whatsapp Görsel 2024 05 02 Saat 22.09.36 2B6D1589

“REFAHIN ADALETLİ PAYLAŞILDIĞI BİR TÜRKİYE YARATACAĞIZ”
AK Parti’nin 22 yıl aradan sonra ilk kez seçim kaybettiğini ifade eden Tezcan, “Bu seçimin ittifakı masa başı ittifakı değildi. Bu sefer tabanda ittifak sağlandı. Bu ittifakın adına genel başkanımız “Türkiye İttifakı” dedi ve seçmende karşılık buldu. 315 ilçe 21 il, 14 büyükşehir ve 59 belde olmak üzere toplam 409 belediyeyi kazandık. 47 yıl sonra ilk kez CHP birinci parti oldu. AK Parti 22 yıl sonra seçim kaybetti. Bu sonuçlar bizi şımartmayacak. Bu bir zafer değil bu bir yetki almak. Toplum bize kredi verdi ama tüketici kredisi değil. Yatırım kredisi. Geleceğe yatırım yapacağız. Eğitim sistemimiz yenilenecek. Milli gelir yükselecek. Refahın adaletli paylaşıldığı bir Türkiye yaratacağız.” dedi.

Whatsapp Görsel 2024 05 02 Saat 22.09.37 5Ddc443C

“İSRAF VE RANT KESİLECEK”
Tezcan partililere hitaben yaptığı konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Diğer kutlamalarından dolayı sorulara kısa cevap veren Bülent Tezcan, borç yükü altındaki CHP’li belediyelerin nasıl hizmet üreteceğinin sorulması üzerine “AK Parti’den aldığımız belediyelerde israf düzeni işlemiş büyük bir borç yükü var. Belediye başkanlarımız israfı kesecekler. Rant kapılarını kapatacaklar” şeklinde konuştu.

Whatsapp Görsel 2024 05 02 Saat 22.09.35 573Bc594

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR