Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig ekibi Nazilli Belediyespor, final grubunda rakiplerinin bir bir mağlup ederek Mart ayında şampiyon olarak kupayı Nazilli’ye getirmişti. Nazilli’ye ilk defa bu gururu yaşatan takıma karşı, ilçe halkı ve yetkililer şampiyonluğa adeta sessiz kalarak skandal bir olaya imza attı. Takıma hiçbir türlü sahip çıkmayan yönetimden bir skandal daha geldi. 

Nazilli Belediyesporda Kriz Bitmiyor Kursat Engin Ozcan Ve Ekibine Ulasamiyoruz 475562 C7E6D58269A1E8E1Ef62E9Aafd3Bc44F

Nazilli Belediye Başkanlığı için adaylığını koymuştu! Başkan İbil beyin kanaması geçirdi... Nazilli Belediye Başkanlığı için adaylığını koymuştu! Başkan İbil beyin kanaması geçirdi...

“BİZE VERİLEN SÖZLER TUTULMADI”
Aylardır süren sessizliğin ardından şampiyon takımdan dün akşam saatlerinden bir açıklama geldi. Oyuncular tarafından yapılan açıklamada; “Erkek Voleybol takımı olarak bize verilen sözler tutulmamış ve alacaklarımız ödenmemiştir. Nazilli Eski Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve ekibindeki kişiler maaşlarımızı ödemediği gibi, final yolundaki verdikleri sözleri de tutmamışlardır. Oyuncular olarak maaş ve prim alacaklarımız vardır. Kürşat Engin Özcan’a ve ekibine hiçbir şekilde ulaşamıyoruz. Takdir Nazilli halkınındır.” ifadelerine yer verildi.

Nazilli Belediyesporda Kriz Bitmiyor Kursat Engin Ozcan Ve Ekibine Ulasamiyoruz 475562 4Ef44E90Cb0229205B645C8843F85865

Kaynak: HABER MERKEZİ