Nazilli Belediye Başkanlığı için adaylığını koymuştu! Başkan İbil beyin kanaması geçirdi... Nazilli Belediye Başkanlığı için adaylığını koymuştu! Başkan İbil beyin kanaması geçirdi...

Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, NAZBEL A.Ş. yönetim kuruluna 2 yeni atama gerçekleştirdi. CHP Nazilli eski İlçe Başkanı Naim Atmaca ve emekli banka müdürü Banu Tekin, NAZBEL’e yeni yönetim kurulu üyesi olarak atandı. Başkan Tetik, 9 kişilik yönetim kurulu sayısını 3’e düşürdü.

Ertuğrul Tetik, gazetecilerle yaptığı görüşmede belediyede tasarruf dönemine girdiklerini ve sıkı para politikası uygulayacaklarını söylemişti. Tetik bu nedenle NAZBEL yönetim kurulu üyelerinin ve kendisinin de maaş almayacağını açıklamıştı.

“HERHANGİ BİR MAAŞ YA DA PARA ALMAYACAĞIM”

CHP’li Atmaca’nın yönetim kurulu üyesi olarak atanması kamuoyunda çeşitli tepkilere neden oldu. CHP’li Atmaca, görevi hizmet etme aracı olarak gördüğünü dile getirerek “Belediye başkanımız bize bu görevi layık gördü. Biz de ilçemize hizmet etmek amacıyla kabul ettik. Bu görev için herhangi bir maaş ya da para almayacağım. Başkanımız da almayacağını açıklamıştı. Bizim için amaç Nazilli’ye hizmet etmek. Önemli olan Nazilli. Bu doğrultuda çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

Nazbele Yeni Atama Onemli Olan Nazilli 471302 0C542406C6352B24E2102211E7Ab57C9

Kaynak: HABER MERKEZİ