Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Germencik Belediye Başkan Adayı Halit Germen, yerel seçim hazırlıklarına devam ediyor. Mahalle ziyaretleri yapan Germen ve meclis üyesi adayları, gittikleri her yerde sevgi ve coşkuyla karşılanıyor. Vatandaşların kendilerine gösterdiği ilgiden memnun olan Germen, projelerini anlatıp, vatandaşlardan destek istiyor.

AK Parti İncirliova’da istifa depremi AK Parti İncirliova’da istifa depremi

“GÜVENLİ VE KONFORLU YOLLARA KAVUŞTURACAĞIZ”

Germencik Belediye Başkanlığı’na seçildiğinde hayata geçireceği projelerden birisinin parke taşı üretim tesisi olduğunu belirten Germen, “Parke taşı üretim tesisi, ilçemiz için büyük bir ihtiyaç. Belediye olarak kendi parke taşı üretim tesisimizi kurarak, hem istihdam oluşturacağız, hem de daha düşük maliyete parke taşına sahip olacağız. Tesisimizde üreteceğimiz parke taşları ile zamanla çeşitli nedenlerle bozulan, zarar gören şehir merkezi ve köy yollarımıza anında müdahale edeceğiz. Vatandaşlarımızı güvenli ve konforlu yollara kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.


“BÜTÜN BAHÇE YOLLARINI YENİLEYECEĞİZ”

Germencik’in Türkiye’nin önemli tarım merkezlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Germen, “Vatandaşlarımızın neredeyse tamamına yakını geçimini tarımdan sağlıyor. Bilindiği üzere incir, zeytin gibi birbirinden değerli ürünlere sahibiz. Bu ürünlerin kalitesini koruyup, üreticilerimizin daha fazla gelir elde etmesini sağlamak da görevlerimizden birisi. Bu anlamda gerek üreticilerimizin bahçelerine ulaşmasını kolaylaştırmak, gerekse toprak ve bozuk yollardan yükselen tozun incir, zeytin ve diğer tarım ürünlerine zarar vermesini önlemek için kötü durumdaki bütün bahçe yollarını parke taşı yaparak, yenileyeceğiz. Şehir merkezindeki esnafımız gibi üreticimizin de düzgün bir yoldan işine gidip gelmesini sağlayacağız” dedi.

Germen, vatandaşların desteği ile başaramayacakları hiçbir işin olmadığını sözlerine ekledi.
 

Muhabir: EMRAH DİNÇER