Aydın futbolunda gündemi sarsacak iddia; Nazilli Belediyespor'a talip çıktı... Aydın futbolunda gündemi sarsacak iddia; Nazilli Belediyespor'a talip çıktı...

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve ailesi 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Turan İlkokulu’nda ailesi ile birlikte oyunu kullanan Haluk Alıcık, oylarını Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olan Esat Ergüler’den yana kullandıklarını söyleyerek kazanacaklarını söyledi.

Oylarını ailecek Esat Ergüler’den yana kullandıklarını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Sandığımıza gelerek oyumuzu kullandık ailecek. 5 kişiyiz, 5’imiz de oyumuzu kullandık. Nazilli için en doğru kararı verdiğimizi düşünüyorum. Zaten biliyorsunuz biz Cumhur İttifakı olarak, Nazilli’deki adayımız net. Genel başkanımızın da dediği gibi aday belli, karar net. Esat Ergüler Bey’e oyumuzu kullandık ailecek. İnşallah hayırlı olur, Esat abi tecrübeli bir insan. Nazilli’nin buna ihtiyacı var. Hakikaten ihtiyacı var. Baktığımızda Nazilli 5 yıl sıkıntı yaşadı. Bizim doğduğumuz yaşadığımız büyüdüğümüz ve öleceğimiz şehir Nazilli. Biz Nazilli’yi karşılıksız sevdik diyen bir grubuz. Nazilli’mizin güzel hizmet alma noktasında baktığımızda muhakkak ve muhakkak iktidarla tanışması lazım diyoruz. En doğru adres de Cummhur İttifakı. İnşallah vatandaş da bu konuda tercih gösterir. Kazanan biz oluruz diye düşünüyorum. Çünkü Nazilli’nin bu saatten sonra hayal görme gibi bir şansı yok, inşallah güzel olacak her şey.” dedi.

Mhpli Alicik Oyunu Kullandi Kazanan Biz Olacagiz 458331 09E1D50Ac4E20Dc200121F45B4C83D0E

Mhpli Alicik Oyunu Kullandi Kazanan Biz Olacagiz 458331 36Ac9Afce612B54Fe55210Accf4Cffb1

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR