Kuşadası’nda hizmet veren Luksy’s ile Eviz Yapı işbirliği protokolü Şakir Eviz ve Kaan Yurdakan tarafından yenilendi. Bu yılki iş birliğinde Yunan sanatçı Iva Adamou ve dünyaca ünlü DJ Mahmut Orhan da sahne alacak.

AMACIMIZ KUŞADASI’NIN KALİTESİNİ ARTTIRMAK

Lucky’s de düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaan Yurdakan, “İki büyük marka olarak 3 yıldır zaten çalışıyoruz. Buna istinaden tekrar işbirliği yapalım dedik. Amacımız, Kuşadası’nın kalitesini arttıracak yeni segmentasyon işler yapmak istiyoruz. İki işletmenin de bir duruş şekli var. Şakir Eviz ile bu sebeple bir birliktelik yapmak istedik. Kendisinin işleri ve müşteri portföylü bizim işlerimize çok uyuyor. Konsept olarak aile, çiftler ve üst segment müşterilerle çalışıyoruz ve misafir olarak ağırlıyoruz. Bu konuda uzun zamandır birlikte çalışıyoruz ve başarılı olduğumuzu da düşünüyorum’dedi.

Luckys Ve Eviz Yapi Yeni Sezonda Birliktelige Devam Dedi 476995 4E035826970A5B114B8F43F27A428D45

Kuşadası'nı ayağa kaldıran paylaşım Kuşadası'nı ayağa kaldıran paylaşım

DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇILARI KUŞADASI’NA GETİRECEĞİZ

Bu sezon geçen sezonun üzerine misafirlerimizi sıkmadan yeni ve farklı konseptler belirledik. İstanbul’dan Iva Adamou gibi çok ünlü sanatçılar getireceğiz. Seda Mete, Simge Eğilmez, Dünyaca ünlü DJ’ler. Mahmut Orhon’u da ilk biz getirmiştik. Bu sene yine bayramda, Ege Bölgesi’nde performansını 18’inde bizde gösterecek. Bu yıl 3 defa bizde sahne alacak. Bir de Scorpions’un çok ünlü DJ’i Valeron 2 kere olmak üzere 5 kere lineupımız var. Yunanlı ünlü bir sanatçı var, backround ı çok iyi olan Iva Adamou. Ege Bölgesi için önemli bir isim. Onu da bu sene açılış partisine özel 2 Ağustos’ta, Eviz Yapı ile bbirlikte özel bir açılış balosunda ağırlayacağız. Bu konseptte devam ediyoruz. Bizim bünyemizde bir de otelimiz var. 58 odalı. Genelde online geçişli müşterilerle çalışıyoruz. Misafirler, hava limanından Bodrum geçiş destinasyonu olarak bizi kullanıyor. Misafirlerimizin ağırlığı İsviçre, Hollanda, Arap ülkeleri, Rus, İstanbul, Ankara ve İzmir hattındaki bu bölgede. Biz aslında bir eğlence oteliyiz. Şakir Bey’in buradaki desteği ile birlikte bunu daha ileriye götürerek, kaliteyi yükseltecekadımlar atıyoruz. Bu işbirliğinden biz işletme olarak çok memnunuz.

Luckys Ve Eviz Yapi Yeni Sezonda Birliktelige Devam Dedi 476995 20B84A5Bd120C00Cd7C5Bb94Ab6C17Ff

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ

Toplantı kapsamında konuşan Şakir Eviz ise, “Biz zaten ilk yıl işbirliğine başladığımız zaman iki taraf ta çok memnun kaldı. Özellikle müşterilerimiz çok memnun kaldı. Buradaki konseptinden tutun yiyecek, içecek ve eğlence kalitesi gerçekten müşterileri memnun etti. Bizim müşteri potansiyeli zaten Kaan Bey’in de dediği gibi bu tarz mekanları isteyen bir müşteri potansiyelidir. Bu sene de devam edelim dedik. Bir işte sürdürebilirlik en güzel şeydir. Yani sürekli yapmak sonuç veriyor.Kaan Bey müşterilerimize güzel avantajlar sağlıyor. Buraya gelen müşterilerimiz, kendisini Eviz Yapı’nın mekanı ağırlamış gibi hissediyor. Bu bizim için ayrı bir onurdur. Özellikle meşhur ya da popüler insanlar geldiği zaman da bizim firmamızın burada olması firmamıza da büyük bir değer katıyor. Kuşadası’na böyle bir mekanı kattıkları için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Eviz Yapı olarak zaten hedefimiz Kuşadası’na değer katmaktır. Amacımız, Kuşadası’nı daha üst seviyelere çıkartmak. Kuşadası kaliteli ve değerli olsun. Gelen insan potansiyeli de o şekilde değerleniyor. Bu güzel mekanda müşterilerimizi ağırladıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu bir işbirliğidir. Güzel bir mekan ve bizim de bir projemiz var. İkisini harmanlayarak ortaya güzel bir işbirliği çıkartarak, memnun müşteriler kazanmayı hedefliyoruz.  

Luksy’s, Kurban Bayramında, 14 Haziran Murat Balcı, 15 Haziran Seda Mete, 16 Haziran Müjde Kızılkan, 17 Haziran Bengü Beker, 18 Haziran Mahmut Orhan ve 19 Haziran Knees Up grubunu ağırlayacak.

 Luckys Ve Eviz Yapi Yeni Sezonda Birliktelige Devam Dedi 476995 66Edea7Bdeef9C58C6Db4A081A652Df2 (1)

Muhabir: AYLİN ESER