Cumhur İttifakı’nın Kuşadası Belediye Başkan adayı Mustafa Gökçe, meclis adayı ve partililerle birlikte yerel basın mensuplarını Korumar Otel’de ağırladı. Kahvaltıya AK Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Mustafa Gökçe'nin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, MHP İlçe Başkanı Murat İnan, meclis üyeleri, partililer ve basın mensupları katıldı. Kahvaltının açılışında konuşan AK Partili Fatih Sarıgöz, 31 Mart akşamı Kuşadası'nda AK Parti’yi zafere taşıyacak kadro ile basının karşısına çıktıklarını belirtti. Sarıgöz, toplantıya katılım gösteren basın mensuplarına teşekkür etti. Buluşmada söz alan MHP Kuşadası İlçe Başkanı Murat İnan ise konuşmasında, "Basın mensupları, aslında siyasetçilerin öncü kuvvetleridir. Bizim çalışmalarımızın kamuoyuna duyulmasının imkanı olmayan bir çalışma ekibiyiz aslında. Bu yüzden de sizlere tekrardan teşekkür ediyorum. Kazasız belasız hayırlı bir seçim geçirmenizi diliyorum.” diye konuştu.

Kusadasi Ak Parti Basin Mensuplarini Agirladi 450477 67Ab0E9414Ca3Bd2B667E12Bb5A6265A

"SAHAYA İNDİK"

Seçim hazırlıklarını yaptıklarını dile getiren AK Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Mustafa Gökçe de, ‘’Bugün burada, meclis üyelerimizle beraber, sizlere 31 Mart’ta Kuşadası’nda, zafere gidecek kadroyu tanıtmak için bir araya geldi. Allah nasip ederse önümüzde 29 gün var seçime. Daha farklı bir hesap yaparsak 28 çalışma günümüz var. Söylenenin aksine, çok ama çok uzun bir zaman. Biz tüm hazırlıklarımızı yapmış durumdayız. Meclis üyesi arkadaşlarımız sahaya girmiş durumdalar. Yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, Cumhur İttifakı’nın diğer paydaşları, hep birlikte biz çalışmalarımıza başladık’’ dedi.

Kusadasi Ak Parti Basin Mensuplarini Agirladi 450477 22Ec3Cd917C6B36Bf26F5B2D61Df4155

"CUMHUR İTTİFAKI OLARAK ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Gökçe ayrıca, ‘’Malumunuz, bana 3 gün önce bu görev tebliğ edildi ve de hiç tereddüt etmeden bu görevi kabul edip, partimize hizmet etmeye her zaman hazır olduğumu ifade ederek görevi devraldım ve çalışmaya başladım. Dün itibariyle de sahaya indik. İlk başta Kaymakam beyi ziyaret edip, sonrasında otogar ve pazar yeri ziyaretleri ile İnönü Bulvarı’nı gezdik. Bundan sonra Cumhur İttifakı olarak seçime kadar 31 Mart’a kadar her gün, ama her gün sabah saat 9.00’dan gece saat 12.00’ye kadar sürekli çalışacağız. Çalışmak zorundayız. Kuşadası’nda kendimizi anlatmak zorundayız. Kuşadası’nda mevcut durumunu Kuşadası halkına ifade etmek zorundayız. Bir siyasetçi olarak, siyasi bir kadro olarak bu bizim görevimiz. Bu bağlamda tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum. İnşallah kazanan Kuşadası olacak. Seçimin huzurlu güvenli bir ortamda geçmesi adına biz Cumhur İttifakı olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çünkü, Kuşadası halkı artık kutuplaşmak istemiyor. Kuşadası halkı artık gerilmek istemiyor. Biz tüm siyasi partiler başta Cumhur İttifakı olarak bizler projelerimizi anlatacağız, yapacaklarımızı anlatacağız, önümüzdeki dönemle ilgili Kuşadası hayalimizi ortaya koyacağız. Ondan sonra da halkımızın teveccühünü bekleyeceğiz. Benim buna olan inancım tam. Çünkü şu an sahada ciddi bir boşluk var. Biz Cumhur İttifakı olarak çok sağlam bir tabanımız var. Biz bunun üzerine sahada hakikaten nereye oy vermeyeceğini bilemeyen ciddi anlamda bir kesim var. Biz bunları kendimize anlatıp onların oylarına talip olacağız ve Allah’ın izniyle de 31 Mart’ta bu bayrağı Kuşadası’nda dalgalandıracağız.” ifadelerini kullandı.

Kusadasi Ak Parti Basin Mensuplarini Agirladi 450477 E1F0Af9F4693902Da972398331389Df5

DAVUTLAR VE GÜZELÇAMLI İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR

Kuşadası’na bağlı Davutlar ve Güzelçamlı için yeni proje çalışmalarının hazır olduğunu belirten Gökçe, "Bu mahalleler hala belde kimliğindeler. Şu an Davutlar mahallemiz, Kuşadası’nda en fazla seçmene sahip olan mahalledir ve ciddi bir kozmopolit özelliği vardır. Burada, 23 mahallemiz için ayrı ayrı projeler yaptık. Kuşadası ile ilgili yaptığımız genel projelerimizin yanı sıra mahallelerimizde de ayrı ayrı proje çalışmalarımızı hazırladık. Davutlar’da ki termal su, düğün salonu, taziye eviyle ilgili projemiz var. Yıllardır su sorunu yaşayan Güzelçamlı ile ilgili projelerimiz var. Mevcut Belediye, milli parktan çıkan suyu değerlendirmiyor. Konu, milli park yönetimi tarafından belediyeye sunuluyor. Şu an Milli Parl’ta Kanyon Bölgesi’nden çıkan kaynak suyu yaz ve kış tüm Güzelçamlı’nın ihtiyacını görecek düzeyde. Bunlara kapılarını kapatmış durumdalar. Güzelçamlı’da ki balıkçı barınağı problemini biliyoruz. Güzelçamlı’da ki kanalizasyon problemini biliyoruz. Biz, bu konularla ilgili bütün çalışmaları yaptık. Davutlarda mesela ciddi anlamda sevgi plajıyla ilgili vatandaşların talebi var. Bakın, mevcut belediye yönetimi Davutlar’da yol değiştirdi. Haziran 15’te yolu bitirecekti, öyle ifade ettiler. Ağustos’un sonunda yollar biter ve bu dönem; geçtiğimiz sezon Davutlar esnafının ekmeğine kan doğradılar’’ dedi.

Kusadasi Ak Parti Basin Mensuplarini Agirladi 450477 F0Ab51Aa00086Cca0A13359768Fe39E1

"BU KESİNLİKLE ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NUN AYIBIDIR"

Siyaset yapmayı bir tarafa bırakmaları gerektiğini söyleyen ancak konuşmasında siyaset yapmaya devam eden Gökçe; "Yıl 2013. Dönemin Devlet Su İşleri’nden Sorumlu Bakanı Veysel Eroğlu. Tarım, Orman ve Köyişleri. Bakanı, Aydın’a geliyor. Aydın’da bir toplantı esnasında o zaman Büyükşehir değil Aydın. Diyor ki, biz burada Sarıçay Barajı’nı, Devlet Su İşleri olarak yapalım diyor ve orda Özlem Hanım itiraz ediyor ve Aydın Belediyesi olarak, Sarıçay Barajı’nı biz yapacağız diyor. Bakın, 2013’ten 2018’e kadar, 5 yıllık dönemi içerisinde, Özlem hanım Sarıçay Barajı ile ilgili tek bir çivi çakmıyor. Ve 2018 yılında Devlet Su İşleri tekrar ele alıyor, ihaleye çıkıyor. 2019 yılında ihale tamamlanıyor. Yaklaşık 5 yıldır barajdaki çalışmalar devam ediyor. Nasip olursa şu an gövde dolgusu bitmiş durumda. Baraj önümüzdeki yıldan itibaren su tutmaya başlayacak. 2025’in sonuyla beraber bu su Davutlar, Güzelçamlı, Kuşadası, Söke’nin su sorununu ortadan kaldıracak. Bundan önce mutlaka belediyelerin, suyun dağıtımıyla ilgili hatları önceden yapmaları gerekmektedir. Bu kesinlikle Özlem Çerçioğlu’nun ayıbıdır. 2013 yılında, siyaset yapmayı bir tarafa bırakıp, halkın faydasını düşünseydi ve deseydi ki bu barajı devlet olarak Devlet Su İşleri yapsın, şu anda Aydın’ın, Kuşadası’nın, Davutlar ve Güzelçamlı’nın su sorunu ortadan kalkacaktı’’ diye konuştu.

Editör: Cemre UZUN