Umumi tuvalet ve çevre düzenlemesi işi yaptırılacaktır Umumi tuvalet ve çevre düzenlemesi işi yaptırılacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe örgütü, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarının katılımı ile Ramazan Bayramı’ının birinci gününü partililerle kutladı. CHP ilçe binasında gerçekleşen törene, partililer yoğun bir katılım gösterdi. Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, ‘31 Mart’ta almış olduğumuz başarılı sonuç ile beraber bugün de Ramazan Bayramı’nı çifte bayram olarak kutluyoruz’ diyerek başladığı sözlerine, ‘Hedefimiz umutlarımızla, heyecanlarımızla ve sevincimizle ama en önemlisi 31 Mart’ta vatandaşımızın bizlere vermiş olduğu sorumlulukla mücadelemizi devam ettireceğiz’ dedi.

Kusadasi Chpde Cifte Bayram Coskusu Yasandi 461095 431Be212E42748035Efa46D9A5Bdef69

Törende konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise tüm partililerin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasına, ‘Öncelikle, bu süreçte emeği geçen bütün partililerime yürekten teşekkür ediyorum. Yerel seçimde kartlar her 5 yılda bir dağıtılır ve yeniden karılır. Her seçimin de kendi içinde değişik dinamikleri vardır. Nitekim biz bu seçimde şartlarını, sonuçlarını, nedenlerini çok ciddi bir şekilde sandık sandık, mahalle mahalle en ince kılcal damarlarına kadar inerek inceliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir adayı ilk defa ikinci kere üst üste seçimle Kuşadası’nı kazanmıştır. Her ne kadar, özellikle benim beklediğim sonucu alamasak ta zaferin büyüğü küçüğü olmaz. Zafer bizimdir’ dedi.

Kusadasi Chpde Cifte Bayram Coskusu Yasandi 461095 72Bd09B6714B02Ac950E86439E8B80D0

CUMHURİYET’E KAYBETTİRMEK İSTİYORLAR

Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Cumhuriyet’e kaybettirmek istiyorlar. Bunu Türkiye’nin tamamında yaşadık. Bu kirlik ittifak, bu şer ittifakının içinde yer alanların Türkiye genelinde aldığı sonuç belli. Bugün, burada kendilerince bir başarı tanımlaması içerisinde olanların zaman içerisinde bu şer yapılanmasından nasıl kaybedeceğini hep beraber izleyeceksiniz. Örgütlü kötülere karşı iyilik her zaman galip gelir.

Kusadasi Chpde Cifte Bayram Coskusu Yasandi 461095 273E68325061F9Bf0D1Fce7Cbd586A90

CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN ADAYINI CUMHURBAŞKANI SEÇECEĞİZ

Şu an Cumhuriyet Halk Partisi, yüzde 73 buçuk Türkiye ekonomisine hükmeden ülke yönetimini aldı. Bütün bunların sorumluluğunu iyi bilerek, 2028’de ulusal iktidara talip olduğumuz gerçeğini ve heyecanını kaybetmeden ama vatandaşlarımızın bizlere yüklemiş olduğu sorumluluğun farkında olarak yolumuza devam edeceğiz. Hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. Türkiye’de vatandaşımıza dokunarak, sosyal demokrat belediyeciliğin ne olduğunu ve Cumhuriyet Halk Partili belediyelerde yönetimin ne kadar başarılı olduğunu anlatmaya ve yapmaya devam edeceğiz. Gerek genel merkezimiz gerek genel başkanımı, herkes bu sorumluluğun farkında olarak bir adım dahi geri atmadan, 2028’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayını Cumhurbaşkanı seçeceğiz.

Kusadasi Chpde Cifte Bayram Coskusu Yasandi 461095 2C3618B328961Ce533Fdd4F8F5601B1A

EN ÖNEMLİ SORUMLULUĞUMUZ SADECE BELEDİYELERİ ALMAK DEĞİL TÜRKİYE İKTİDARINI ALMAK

Türkiye’nin genelinde de Kuşadası’nda da bize oy verenler olduğu gibi vermeyenler de var. Seçmene küsülmez. Hiç bir arkadaşım böyle bir küskünlük göstermesin. Niye oy alamadık ya da niye oy aldık bunun tahlilini iyi yapacağız, titiz davranacağız ve birlikte sahaya inme potansiyelimizi asla geri çekmeden çalışmaya devam edeceğiz. Siyaset bir yerde bitmez, siyaset yaşam boyu devam eder. Bizim en önemli sorumluluğumuz sadece belediyeleri almak değil aynı zamanda Türkiye iktidarını almak. Bu konuda omuz omuza çalışmak zorundayız. Hem Kuşadası’nda hem de Türkiye’de sırtımıza yüklenecek bazı misyonlar olduğunu biliyoruz. Genel merkezimiz, bu noktada belediye başkanlarını Ankara’ya çağırmaya hazırlanıyor. Ciddi bir ulusal iktidar planlaması ile yol alacağız. Her başarı kıymetli ve önemlidir ama yüzde yüz oy alamama nedenlerimize de kafa yormak zorundayız. Bu konuda herkes üzerine düşen görevleri yapmak için hazırlansın. Başarılarımız birlikte çalışarak devam edecek’ dedi.

Kusadasi Chpde Cifte Bayram Coskusu Yasandi 461095 0A66842A52Fd31B44B3Cabec69A12Ef5

Muhabir: AYLİN ESER