31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından, oy sayma işlemi sürerken resmi olmayan sonuçlara göre Kuşadası Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, yeniden belediye başkanlığına seçildi. Başkan Ömer Günel, sonuçların belli olmaya başlaması ile birlikte CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı binası önünde toplanan partililerine ve hemşehrilerine seslendi.

KUŞADASI HİZMET İTTİFAKINDA BULUŞTU

Konuşmasına kendisini büyük bir coşku içerisinde çiçek ve meşalelerle karşılayan binlerce Kuşadalıya teşekkür ederek başlayan Ömer Günel, birlik ve beraberlik mesajları verdi. “Sizlerle birlikte bir 5 yıl daha mutluluğu ve sevgiyi büyüteceğiz” diyen Başkan Ömer Günel sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz bu seçimin mesajını aldık. Kuşadası’nda kaybeden yok. Herkes kazandı. Kumpasçılardan, iftiracılardan başka herkes kazandı. Hep dedik ki Kuşadası halkı vefalıdır ve kendisine hizmet edeni bilir. Öyle de oldu ve Kuşadası hizmet ittifakında buluştu. Yarından itibaren bambaşka bir hizmet yolculuğu başlayacak. Kuşadası eskiye dair bir şey istemediği mesajını sandıkta çok net verdi. Üzerimde en ufak bir yorgunluk yok. Sizler için kaldığımız yerden hemen çalışmaya başlayacağız.

KUŞADASI HALKI KİRLİ İTTİFAKLARI İSTEMİYORUZ DEDİ

Sevgi kazandı. Temiz siyaset kazandı. Kumpasçılar kaybetti. Kirli siyaset tercih edenler kaybetti. İftiracılar kaybetti. Temiz insanlar kazandı. Kuşadası halkı kazandı. Kuşadası şunu söyledi, kirli siyaset istemiyoruz dedi. İftira, yalan dolan, namusa ve şerefe dil uzatanları istemiyoruz dedi. Kirli ittifakları istemiyoruz dedi. Kirli ittifak kuranların oyunu bozarız dedi ve Kuşadası temiz siyaseti tercih etti. Kuşadası hizmeti tercih etti. Miting alanlarında anlattım ve dedim ki karşımızda gizli bir ittifak var. Karşımızda çirkin bir ittifak var. Topuyla, tüfeğiyle, her türlü iftirasıyla , yalanıyla organize olmuş örgütlü bir ittifak var dedim. Dediğim doğru çıktı. Bu ittifakı siz yendiniz. Hep beraber alt ettik. Kuşadası temiz yolculuğuna, hizmet yolculuğuna , Kuşadası Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkarak parlak ve yaşanabilir bir kent yolculuğuna sizlerle beraber devam edecek.

2028’DE İKTİDARIMIZLA TAÇLANACAK

Kuşadası’nda uyuşturucu alışverişine suçüstü Kuşadası’nda uyuşturucu alışverişine suçüstü

Bambaşka bir siyaset dönemi başladı. 2028’de iktidarımızla taçlanacak.Türkiye bunun mesajını verdi. Çünkü, Türkiye, Kuşadası’nda da Aydın’da da ülkemizin her tarafında artık kardeşlik,sevgi, birliktelik istiyor. Vatandaşın derdine derman olanı istiyor. Biz bu seçimin mesajlarını aldık. Ben kendi üzerime düşeni aldım ve eminim herkes kendi üzerine düşeni aldı. Biz birlikte mutluluğu ve sevgiyi büyüteceğiz. Daha çok konuşacağız. Daha çok sizinle birlikte olacağım. Daha çok dinleyeceğim ve daha çok çalışacağız. Bundan şüpheniz olmasın. Her biriniz tek tek emek verdiniz. Bugün burada tek tek saymaya kalksam, hiç birinizin ismini yeterince telafuz edemem. Hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum. Kuşadası aslında hizmet ittifakında buluştu. Ben Kuşadası’nın vefasına inanıyorum. Bu güvencem bugün doğru çıktı. İyi ki varsınız. Her birinizin emeği, duası, iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum. Bugün bayramımız var. Beni her gördükleri yerde boynuma sarılan çocuklarımız var. O çocuklarımız bize seçimi kazandırdı. O çocukların anne babasının duası bizi bütün şer ittifakına karşı korudu. Çocuklarımızı alnından öpüyorum.
 

Editör: Cemre UZUN