Efeler ilçesindeki bir kreşte yaşanan şiddet olayları hayrete düşürdü. Kreşteki şiddet olayları gün yüzüne çıkması şöyle gelişti. Kreşte eğitim gören 4 yaşındaki bir çocuk uzun bir süre içine kapanarak, sinirli tavırlar sergilemeye başladı. Çocuğu üzerinde yoğunlaşan anne kardeşiyle oyun oynadığı sırada, oyun gereği ‘öğretmen’ rolü yaparken kardeşine şiddet uyguladığını ve ceza verdiğini görünce, durumdan şüphelenerek pedagog desteği aldı. Pedagog, çocuğun okulda fiziki ve ruhsal şiddet gördüğünü belirledi. Sınıf öğretmeninin bazı hareketlerinden şüphelenen kadın oğlunun okulunu değiştirirken, konu ile ilgili ailenin savcılık şikayetinin ardından okul yönetimi şiddet gösteren okul öğretmeninin işine son vermişti.

Kreste Hayrete Dusuren Goruntuler 456397 Aa66Cba4158E7E39Ba7Ea65618A04971
KAMERALAR KAYDETTİ 
Daha önceki yaşanan olayda okul içerisinde kamera bulunmamasından dolayı N.E isimli özel kreşe herhangi bir işlem yapılmazken, daha sonra velilerin talebi üzerine okul içerisine kameralar takıldı. Çocuklardaki hal ve hareket değişikliğin farkına varan veliler kamera görüntülerini izlemek isteyince hayatının şoklarını yaşadı.

Nazilli'de intihar girişimi! Borçları yüzünden ölmek istedi... Nazilli'de intihar girişimi! Borçları yüzünden ölmek istedi...

Kreste Hayrete Dusuren Goruntuler 456397 De9460Fe4B3Bf714Ca8145502C50Fbff
ŞİDDET GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI
Öğretmen A.Ç’nin bütün olayları kamera önünde yaptığını gören veliler kamera kayıtlarını çıkarttırarak konuyu adalete taşıdığını söyledi. Yetkili kurumlar, velilerin şikayeti ve iddiaları üzerine harekete geçerken küçük çocuklara uygulanan şiddete ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Kreste Hayrete Dusuren Goruntuler 456397 6103516B8777C90441B73184D8Caa432
HAYRETE DÜŞÜREN GÖRÜNTÜLER 
Görüntülerde kreşteki öğretmenin çocuklara sık sık sözlü ve fiziki şiddet uyguladığı, itip kaktığı, bunların yanı sıra çocukların kafasını çöp kovasına soktukları ve yemek yemeyen çocukların yemek esnasında saçından tutarak ağzına zorla kaşık soktukları ve çocuklarla ilgilenmek yerine telefona baktıkları görülüyor. Dava süreci devam ederken olaydan habersiz çocukları şiddete uğrayan birçok aile de yeni görüntülerin ortaya çıkmasıyla mağdur olduklarını öğrendi. Sosyal medyaya da düşen görüntüler herkesin tepkisini çekti.

Muhabir: HABER MERKEZİ