Gündem

Kılıçdaroğlu, Aydın Tekstil Park'ı açacak

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı dev yatırımlardan biri olan Aydın Tekstil Park, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yarın düzenlenecek olan törenle hizmete açılıyor.

Abone Ol

YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Yapılan halk oylamasında Aydın halkının neredeyse tamamının yeşil alan olarak kalmasını istediği Aydın Tekstil Yaşam Alanı için çalışmalar, Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla geçtiğimiz aylarda başladı. Büyük bir özveriyle başlayan çalışmalar sonucu, Aydın Tekstil Park, kısa sürede yaşam alanına dönüştürüldü. Her yaştan vatandaşa hitap eden Aydın Tekstil Park, yenilenen yüzüyle adeta kentin göz bebeği oldu. Kent için önemli bir yeşil alan Aydın Tekstil Park, kapılarını vatandaşlara açmaya hazırlanıyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Sadece Aydın’a değil, Ege Bölgesi’ne de hizmet edecek olan Aydın Tekstil Park’ı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açacak. Yarın Aydın’a gelecek olan CHP lideri Kılıçdaroğlu, saat 17.30’da düzenlenecek törenle Aydın Tekstil Parkı’nın açılışını gerçekleştirecek. Vatandaşların, Aydın Tekstil Parkın açılışı için düzenlenecek olan törene yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, Aydın Tekstil Park’ın yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli alanlardaki yatırımlarının da açılışını yapacak. Aydın Tekstil Park’ı açacak olan Kılıçdaroğlu, 23 Haziran Perşembe günü de Aydın’daki temaslarını sürdürecek. Saat 11.00’de Toplu Üye Katılım Töreni’ne katılacak olan Kılıçdaroğlu, ardından saat 13.30’da Kuşadası’nda Kuşadası Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin toplu açılış törenine katılacak. Kılıçdaroğlu, akabinde saat 15.00’te Didim Belediyesi-Aydın Büyükşehir Belediyesi Toplu Açılış Töreni’ne katılacak. Akabinde Kılıçdaroğlu, kentten ayrılacak. Ayrıca vatandaşlar, Aydın Tekstil alanını kente kazandıran Başkan Çerçioğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.