Kamacı, AK Parti’den aday adaylığını sevenleriyle duyurdu
Didim’de iki dönem CHP’den Belediye Başkanlığı yapan, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde DSP’den Didim Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katılan ve geçtiğimiz günlerde AK Parti’den Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Mümin Kamacı, düzenlediği açık hava mitingiyle aday adaylığını duyurdu.
Abone Ol
“AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”
AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, teşkilat olarak bütün aday adaylarının arkasında olduklarını belirterek, “Mümin Bey’e de hayırlı olsun diyoruz. Bütün aday adaylarımıza hayırlı olsun. İnşallah Allah’ın izniyle 31 Mart 2019’da AK Parti’nin bayrağını Didim Belediyesi’nin tepesine dikeceğiz” dedi.
DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Didim Belediye Başkan Aday Adayı Mümin Kamacı eşiyle birlikte alandakileri selamlarken, partili gençler kendisine çiçek verdi. Kamacı konuşmasında siyasetin sonucunda AK Parti’de yer aldığını belirterek, “Bizler siyasetçiyiz, birey olarak hiçbir şey değiliz. Siyaset halk için yapılır, biz de sizin için siyaset yapıyoruz. Uzun yıllardır Didim’de siyaset arenasındayız. 10 yıl belediye başkanlığı görevinde bulundum ve alnımızın akıyla çıktık. Mensup olduğumuz siyasi parti ile sorunlar yaşayınca bizi kader ve Allah, AK Parti’nin ve Maşallah Subaşı’nın kanatlarının altına getirdi. Bu konuda bize destek olanlara teşekkür ediyorum. Bizler Didim’e hizmet ettik. Burada yaptığımız eserlerin kat ve kat fazlasını AK Parti iktidarıyla yapacağız. Bundan sonra Didim’e güçlü iktidarın güçlü desteği gerekiyor. Bunu da AK Parti hükümeti, Cumhurbaşkanımız ve Reisimizin desteğiyle gerçekleştireceğiz. Buradan Genel Merkezimize ve TBMM’de milletvekillerimize hürmetlerimizi sunuyoruz. Bizler belediye yönetiminde ve Didim’de önce insan şiarıyla yola çıkarız. Bizim kabemiz insandır. Didim’de yarım kalan projelerimize 2014’ten bu yana el atamadılar ya da el atmadılar” diye konuştu.
“DİDİM’İ TURİZMİN İNCİSİ YAPACAĞIZ”
Kamacı konuşmasında insan odaklı hizmet ettiklerini belirterek, “Din, dil ve ırk fak etmiyor, önce insan. Biz yönümüzü insana çevirdik. Didim’de partimizle yapacak olduğumuz yatırımla sokakta işsiz genç kalmayacak. Bizler burada çalışmalar yapacağız; iktidarımızın gücünü getireceğiz. Bizim bölgelerimiz bu nimetlerden yararlanamadı. AK Parti bundan sonra sahillere inecek ve o da Didim’den başlayacak. O kıvılcım Didim’den parlayacak. Biz şu an aday adayıyız. Genel Merkezimiz bizi layık gördüğü takdirde Didim’e hak ettiğinden fazla hizmet verileceğine taahhüt imzalayacağım. Didim’i Ege Bölgesi’nde turizmin incisi yapacağız” ifadelerini kullandı.
Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Google News’te Aydın Ses Gazetesi sitemize
abone olun.